Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Na Olgu Havlovou si vzpomněli až díky Blesku

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: kb - 
21. dubna 2009
23:55

Z hrobu manželky exprezidenta Olgy Havlové o víkendu zmizela zapomenutá vánoční výzdoba. Uschlé větve nahradil skromný košík s květinami a zapálená svíce. To je výsledek upozornění Blesku, jak smutně vypadá místo posledního odpočinku lidmi milované první dámy.

Uschlé vánoční výzdoby mezi hroby s čerstvými velikonočními dekoracemi si povšimli sami čtenáři Blesku. A nebylo jim to milé, proto dokonce kdosi na hrob dal ironickou výzvu, aby se na květiny pro Olgu Havlovou lidé složili.

Ještě v pátek kancelář Václava Havla pochybení odmítla: „Máme teď objednáno čištění,“ řekla jeho osobní asistentka Ivana Reichlová. Zřejmě tedy firma už dorazila, i když s tím čištěním to rozhodně nepřehnala. Stejně jako ten, kdo objednal košíček a pár macešek za zhruba 300 korun.

jenka ( 21. dubna 2009 17:42 )

to není ani český názor, ani česká stylizace. No tak nám to tady natři, když jsme ve tvém vědomí takoví čeští pitomci, co ti všechno zblafnou! Máme svou slušnost a svoji kulturu, nestojíme o zahraniční protekci. Už za tu výpomoc ze zahraničí se dalo památku tak věrné a naivní paní Olgy velkolepě zajistit.

gogo ( 21. dubna 2009 15:46 )

Nazdar evičko ! Již se mi po Tobě stýskalo ! Škoda že neumíš diskutovat, argumentovat ale jen napadat... Ale vydrž, věřím, že se časem vypracuješ ! Jsi ještě tak mladinká ....

gogo ( 21. dubna 2009 14:54 )

Havel byl prezident a byl dáván celému národu za vzor ! A tvrdilo se že svoji manželku miloval ! Nemoc neomlouvá ! Měl dost milionů na to, aby ten hrob byl v pořádku !

gogo ( 21. dubna 2009 14:54 )

Havel byl prezident a byl dáván celému národu za vzor ! A tvrdilo se že svoji manželku miloval ! Nemoc neomlouvá ! Měl dost milionů na to, aby ten hrob byl v pořádku !

bugy ( 21. dubna 2009 14:16 )

Malá kytička stačí.... není v článku posměšně uvedeno, že je hrobě košíček a maceška tak za 300 korun?

Zobrazit celou diskusi