Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

K tragédii chybělo málo: Dívka zůstala pod lodí!

Autor: Martin Mithofer, šim - 
13. dubna 2009
06:22

Sedlčanský potok Mastník již pojedenadvacáté sjížděli v neděli od 9 hodin vodáci z celé republiky. V jednu chvíli však málem došlo k neštěstí.

Jedna z lodí najela po sjezdu jezu na břeh a bokem se převrátila do vody. Pod lodí však zůstala zaklesnutá mladá vodačka. Její vodácký partner ji hledal, křičel na přihlížející, kde je. V tu chvíli vyrazil z davu neznámý muž, okamžitě skočil do vody a vodačku společně z pod lodi vyprostili. Celou dobu, kdy drama trvalo bylo i přes vysokou návštěvnost naprosté ticho.

Vodačka i přesto že byla pod lodí uvězněna téměř minutu naštěstí vyvázla bez zranění, ale s pořádným šokem a slzami v očích.

Po tomto incidentu již proběhlo řádění vodáků naprosto bezchybně s výbornou zábavou, o čemž svědčí obrázky našeho fotoreportéra. O kolize nebyla určitě nouze, ale pořadatelé poučeni po výše zmíněném incidentu již nic neponechali náhodě a rozestavili hlídky na všech nebezpečných místech.

Kdo tedy přišel na velikonoční neděli k potoku Mastník, jistě nelitoval, a každý s každým se po vodácku pozdravil – ahoooj!

alficka ( 13. dubna 2009 09:23 )

je fakt hustá,oddělat!!!!!

ajlili ( 13. dubna 2009 09:07 )

To si delate srandu s tim ze mi nejaka pos.... nivea bude skakat pres to co si chci precis a nejde zavrit!!???

sronin ( 13. dubna 2009 06:43 )

Opravdu si myslíte, že tak vlezlým umístěním reklamy přilákáte další nebo více čtenářů. Na takový opruz fakt nejsem zvědavý a loučím se ..... a kdyby jste se mě teď zeptali na co ta reklama je .... nevím .... je to proto, že se jí snažím nevšímat, místo toho abych ji vnímal .....

Zobrazit celou diskusi