Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Cestující odletěli do Mexika stejným letadlem

Autor: pad, šim - 
12. dubna 2009
16:56

Cestující do mexického Cancúnu, jejichž letadlo se v sobotu kvůli technické závadě muselo po dvou hodinách letu vrátit zpět do Prahy, v neděli odletěli podle letového řádu.

Blesk.cz tuto informaci potvrdila mluvčí ČSA Daniela Hupáková. Právě Českým aerolinkám letadlo patří. „Ano, letadlo odletělo přesně podle plánu,“ sdělila Hupáková. A řekla také, že se jednalo o stejný letoun, který se v sobotu musel nouzově vracet.

O události jsme vás informovali zde.



"Už jsme z toho docela unavení. Včera nás ubytovali na hotelu Mariot i s jídlem, ale dnes už chceme mít ten let za sebou. S dítětem to je fakt vyčerpávající. Určitě ale, až se vrátíme budeme po cestovce požadovat kompenzaci," řekla Blesk.cz na letišti cestující Kamila Mikšovská s dcerkou Klárkou (4).

V hotelu zůstali přes noc i Lukáš Vraný s přítelkyní Janou Richterovou (oba 29): "Jsme z Benátek nad Jizerou, tak bylo lepší zůstat tady na hotelu. Taxíka propláceli akorát lidem z Prahy. Kompenzaci doufáme, že nám nějakou cestovka zařídí. Pro jistotu jsme si nechali vystavit od ČSA potvrzení o  zpožděném letu. Včera s námi jednala akorát paní z ČSA a trochu nás překvapilo, že nepřišel nikdo z cestovky. Ani se tam prý nedalo v sobotu dovolat. Tak uvidíme."

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi