Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ladislav (49) vyhrál s Bleskem sto tisíc!

Autor: Veronika Pukačová, pes - 
2. dubna 2009
05:00

VIDEO: Nervózní, roztřesený, ale neskutečně šťastný! Tak v takové náladě přijel včera do redakce Blesku výherce soutěže Bleskové miliony Ladislav Tůma (49) ze Starého Smolivce na Plzeňsku.

Podařilo se mu vyškrtat pole s výhrou překrásných sto tisíc! A co za ně pořídí? "Peníze předám tchýni na nová okna v našem domku," řekl Blesku.

Ladislav kupuje Blesk každý den kromě neděle. "To má u nás ve vsi konzum zavřeno," dodal s tím, že kartu vyškrtávala manželka Lenka (37). "Když mi to přišla v sobotu oznámit, nechtěl jsem tomu věřit. Vlastně jsem si úplně jistý až teď, když je držím," smál se.

310005:gallery:true:true

V první chvíli prý chtěl okamžitě vyrazit pro nové auto, pak si ale řekl, že radši zaplatí plastová okna v dvougeneračním domku, která už objednala maminka manželky. "Těch sto tisíc na to padne určitě, jsem ale rád, že jsme je tím pádem ušetřili, nemáme moc peněz, takže se to opravdu hodí," řekl Blesku.

Ladislav prý nikdy nic nevyhrál. Občas sázel Sportku, ale vždy se mu maximálně vrátil vklad. Když si přebíral stotisícovou výhru u pokladny v redakci Blesku, neměl slov. "Klepu se jak malej pes," utrousil jen se spokojeným úsměvem. Rozhodně bude hrát dál. "Třeba se zas poštěstí, v pátek začínám nanovo," loučil se s Bleskem.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi