Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zmatená Indka přežívá na letišti v Bratislavě

Autor: INT, jos - 
22. ledna 2009
21:00

VIDEO: Na bratislavském letišti žije už několik dní Indka Harbhajan Kaurová (70), na Slovensko přiletěla v sobotu. Jak se tam dostala, netuší! O případu informuje podrobně slovenská televize Markíza.

Zmatená žena prý letěla za synem do Itálie. Potíže vznikly možná tak, že starší paní vyrazila na cestu sama. Jak se ocitla na Slovensku, netuší! Nemá platná víza, proto nemůže opustit tranzitní zónu bratislavského letiště.

"Žena působila zmateně a údajně vůbec netuší, co dělá na Slovensku. Měl jsem z ní pocit, že před pěti dny ani nevěděla, že Slovensko existuje," uvedl reportér televize Markíza.

278293:gallery:true:true

Slovenská televize Markíza informovala, že polečnost Air Slovakia zabezpečuje pro Indku pití a jídlo. Nejbližší letadlo poletí do Indie z Bratislavy až v neděli, takže Harbhajan si pobyt u našich východních sousedů ještě užije. A jak si krátí dlouhou chvíli? "Jenom zde sedím, čekám a modlím se," řekla žena pro televizi Markíza.

Společnosti Air Slovakia hrozí pokuta ve výši 5000 euro za to, že tuto ženu bez potřebných dokladů na Slovensko vůbec přivezla.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi