Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pokus o sebevraždu odnesla jen zlomenou nohou

Žena padala k zemi z patnáctimetrové výšky
Žena padala k zemi z patnáctimetrové výšky  (Autor: Jan Doležal)
Autor: jad - 
27. prosince 2008
23:03

Deprese z vánočních svátků dolehly podle všeho na ženu (27) z Českého Brodu na Kolínsku. Vylezla na střechu bytovky na okraji města a vrhla se dolů z patnáctimetrové výšky.

 

Pád odnesla naštěstí jen zlomenou nohou a zhmožděním hlavy.

Žena požádala kolem jedenácté hodiny sousedku, aby jí pomohla otevřít vikýř na střechu. Tvrdila, že jí nefunguje anténa. Pak se najednou rozběhla a přímo před očima sousedky skočila dolů. Záchranáři byli na místě během krátké chvíle.

"Pacientka měla poruchy vědomí, zlomenou nohu a utrpěla také zhmoždění hlavy," řekla Nedělnímu Blesku Tereza Janečková ze středočeské záchranky. Vrtulník ženu transportoval do Fakultní nemocnice v Praze-Vinohradech.

"Bydlí tady, ale žije sama. Je psychicky labilní a často trpí depresemi," tvrdí lidé ze sousedství. Žena se prý už dříve léčila ze závislosti na drogách. Přesnou příčinu zoufalého činu zjišťují policisté.

drobek ( 28. prosince 2008 15:59 )

život tady v Kocoukově je jedna velká deprese,tunely,zlodějiny,podvody.Na to je třeba hroší kůži.Kdo ji nemá ,trpí nebo se cpe prášky.Jejich spotřeba po revoluci vzrostla o 300%.Poděkujme vládní straně,dále pak kikině ,že to tak skvěle řídí do.......

carol ( 28. prosince 2008 08:05 )

Divíte se,žena samotně žijící s psychickou poruchou,určitě neschopná sama řešit problémy. Měly by se budovat domovská centra ,chráněné bydlení pro takové osoby,a né pořád stavět babyboxy a bydlení pro postižené.

Zobrazit celou diskusi