Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženil se synovec Kočky

Autor: sta - 
28. listopadu 2008
14:25

Na Staroměstské radnici v Praze se v pátek v pravé poledne oženil synovec Václava Kočky Marcel Navrátil. Novopečená manželka Edita pochází z cirkusácké rodiny.

Desítky limuzín, dva velké Lincolny, bílý pro nevěstu, černý ženichův, přes stovku svatebčanů. Tak to v pátek v pravé poledne vypadalo před Staroměstskou radnicí v Praze. Ženil se tady Marcel Navrátil (22), příbuzný hlavy kolotočářského impéria Václava Kočky. Jeho manželka byla totiž za svobodna právě Navrátilová.

Marcel Navrátil se včera oženil se slečnou Editou Štaubertovou (20) z rodiny cirkusových artistů. Většina svatebčanů se objevila také na pohřbu Václava Kočky ml (+40).

Toho zastřelil po křtu knihy Jiřího Paroubka Bohumír Ďuričko. „My jsme jedna velká rodina. Kočkovi tady ale dnes bohužel nejsou. Mají a drží totiž smutek za syna,“ řekl otec nevěsty Karel Štaubert. Kolona limuzín se v půl jedné odpoledne vydala na Pankrác.

"Máme hostinu v Kongresovém centru," prozradil otec nevěsty. Nedaleko odtud, v jiném zařízení, známé pražské věznici, sedí ve vazbě vrah Václava Kočky ml., Ďuričko. Hostiny se podle informací Blesku mělo zůčastnit kolem 400 lidí! „Do tří měsíců se chystá v rozvětvené rodině pana Kočky další svatba,“ dozvěděl se Blesk po včerejším obřadu na Staroměstské radnici.