Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

PRAVIDLA AUKCE o snowboard E. Samkové

Zlatá snowboardistka Eva Samková (21)
Zlatá snowboardistka Eva Samková (21)  (Autor: archiv Blesku)
Autor: red - 
6. března 2015
13:00

Přihlásit svoji cenovou nabídku (cenu, jakou jste ochotni za snowboard zaplatit) můžete 9. 3. 2015 od 10:00 hod. do  16:00 hod. pomocí SMS. Zašlete SMS ve tvaru EVA(mezera)CASTKA na tel. 9009910.

Částkou se rozumí částka, kterou chcete za snowboard nabídnout. Například pro zadání nabídky 1500 Kč za snowboard zašlete SMS ve tvaru: EVA 1500

Aktuální nejvyšší nabídky můžete sledovat na www.blesk/.....cz. Cena jedné SMS zprávy je 10 Kč vč. DPH.

Aukci organizuje CZECH NEWS CENTER a.s., IČ 02346826, se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 (dále jen „Organizátor″). Prodejcem snowboardu je Eva Samková.

Infolinka 296 363 199 (po–pá 8–16 hod.), mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

Předmět aukce: Snowboard. Snowboard bude podepsán Evou Samkovou, reprezentantkou ve snowboardingu.

Částka, kterou je možné za snowboard v aukci nabídnout, musí být uvedena ve tvaru bez desetinných míst, tedy zaokrouhlena na celé koruny. V případě, že by byla učiněna nabídka s rozlišením na haléře, bude takto nabídnutá částka zaokrouhlena směrem dolů na celé koruny a takto bude brána v rámci aukce v potaz.

V případě, že je zaslaná nabídka nižší než aktuálně nejvyšší nabídnutá částka, bude účastník aukce o tom informován pomocí SMS zprávy a zároveň mu bude sdělena částka potřebná k dosažení nejvyšší nabídky. V případě, že je zaslaná částka aktuálně nejvyšší nabídnutá, bude účastník aukce informován pomocí SMS zprávy. V případě, že bude nejvyšší nabídka překonána, bude její zasilatel informován pomocí SMS. V případě, že účastník zašle nabídku, jež převýší nejvyšší povolený příhoz, bude o tom informován pomocí SMS.

Aukce trvá 9. 3. 2015 od 10.00 hod. do 16:00 hod. Snowboard získá ten jeden kupující, který nabídl v aukci nejvyšší cenu. V případě shody je pro určení kupující osoby rozhodující čas doručení SMS zprávy s nabídkou – kupujícím snowboardu bude v případě shody nejvyšší nabídky účastníků určen ten, jehož nabídka byla doručena dříve. Nejnižší povolený příhoz vůči aktuální nejvyšší nabídce je 25 Kč. Nejvyšší povolený příhoz vůči aktuální nejvyšší nabídce je 2000 Kč.

Pro stanovení doby doručení textové zprávy je rozhodující čas přijetí SMS do systému pro příjem zpráv, provozovaného společností CZECH NEWS CENTER a.s.

Účastník aukce, jenž v rámci aukce nabídne za předmět aukce nejvyšší cenu, bude o této skutečnosti informován nejpozději do 5 pracovních dnů po skončení aukce. Ostatní účastníci aukce, kteří v aukci neuspěli, budou informováni na webu www.blesk.cz, kde bude nejpozději do 20 pracovních dnů od skončení aukce uveřejněno jméno a příjmení účastníka aukce, jenž v rámci aukce nabídl za předmět nejvyšší cenu.

V případě, že kupující, jenž v rámci aukce nabídne nejvyšší cenu, odmítne jím vydražený snowboard zaplatit do 7 dnů po skončení aukce, je z aukce diskvalifikován a vydražený snowboard získá účastník aukce s druhou nejvyšší nabídkou. Tímto způsobem se bude pokračovat, pokud se nenajde kupující s nejvyšší nabídkou, který snowboard uhradí. Organizátor je oprávněn aukci zrušit a zopakovat v případě, že cena, za kterou se snowboard vydraží, bude nižší než 10 000 Kč včetně DPH.

Vydražený snowboard kupující převezme na slavnostním předání v sídle společnosti CZECH NEWS CENTER a.s. nejpozději do 30 dnů poté, co bude příslušná částka, za kterou byl snowboard vydražen, připsána na účet společnosti …. …………a ta tuto částku následně převede na účet obecně prospěšné společnosti Život dětem o.p.s., jakožto příspěvek do sbírky BLESK srdce pro děti. V případě, že kupující oznámí, že nemůže osobně dorazit do sídla společnosti CZECH NEWS CENTER a.s., Organizátor zašle snowboard kupujícímu na adresu uvedenou v jeho SMS zprávě.

Aukce se mohou zúčastnit fyzické osoby s trvalým pobytem v České republice, starší 18 let. Organizátor neodpovídá za nedoručení SMS. Účastí na aukci – tzn. odesláním SMS zprávy Organizátorovi – akceptuje účastník aukce tato pravidla a zavazuje se je dodržovat. Účastí na aukci dále projevuje každý účastník aukce souhlas s publikováním svého jména, bydliště a příp. fotografie na serveru www.blesk.cz. Účastník aukce dále dává Organizátorovi souhlas se zpracováním jeho osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, částka, za niž snowboard vydražil, telefonní číslo a adresa, eventuálně jiné účastníkem aukce sdělené kontaktní údaje, za účelem realizace aukce a rovněž k marketingovým aktivitám Organizátora nebo jiných osob. Účastník aukce rovněž dává souhlas s užitím telefonního čísla a e-mailu užitého při účasti v aukci pro zasílání obchodních sdělení Organizátora nebo jiných osob. Tyto souhlasy jsou poskytnuty na dobu neurčitou a účastník aukce je oprávněn je kdykoli odvolat. Účastník aukce má právo na přístup ke svým osobním údajům. Organizátor si vyhrazuje právo posoudit sporné situace vzniklé v průběhu aukce. Aukce je pořádána v souladu s ustanovením § 1772 občanského zákoníku. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoliv před i během trvání soutěže změnit anebo upravit tato pravidla a podmínky aukce, stejně jako právo aukci zkrátit, odložit, přerušit anebo úplně zrušit, a to i bez uvedení důvodu a poskytnutí náhrady. Z aukce jsou vyloučeni zaměstnanci Organizátora a jejich rodinní příslušníci. Účastník aukce nemá právo na náhradu nákladů spojených s účastí na aukci.


Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi