Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

To není opilé prase, to je váš poslanec!

Video se připravuje ...
Autor: red - 
1. prosince 2010
06:48

Vyvalený pupek, obscénní a směšné pohyby u tyče, laškování se striptérkami… Vítejte na mejdanu našeho poslance a exstarosty Černošic Aleše Rádla. Poslanec předvedl, jak umí reprezentovat své voliče. V jednom pražském baru to rozbalil tak, že jeho taneček šokoval i přítomné striptérky, které před jeho sólovým  vystoupením radši utekly z pódia.

popocatepetl ( 1. prosince 2010 14:38 )

A svou moudrost a zodpovědnost názorně ilustroval na veřejné oslavě. K předchozímu ještě dodávám, že je také místopředsedou podvýboru pro kontrolní systémy, členem podvýboru pro energie, členem podvýboru pro podporu podnikání a členem podvýboru pro evropské fondy. Ani by mě nepřekvapilo, kdyby měl fotovoltaickou elektrárnu, kterou výhodně prodá ČEZu, a na cestě projekt financovaný z evropských fondů.

popocatepetl ( 1. prosince 2010 14:32 )

Jenže Rádl zřejmě dělal obojí, viz "reklamní" tabule všude po Černošicích v době před volbami. (Kdyby ta obvinění nebyla průkazná, už by se pan právník z Plzně určitě soudně bránil.) Černošičtí ho proto už znovu na radnici nezvolili, skončil pravým debaklem. Ano, Rádl je také dalším z nedávných Mgr. z práv v Plzni. Rádl byl člověkem Tlustého (exposlance, čtyřměsíčního ministra financí), ten mu také pomohl k funkcím u bohatých pramenů státních peněz (Osinek, Česká konsolidační agentura.) Ale co je platný debakl v Černošicích, kde ho dobře znají, co je platné historické znemožnění Tlustého, když středočeští voliči (asi ne ti z Černošic) ho už na jaře zvolili do sněmovny! Poučení: lidi, hlasujte pro ty, o kterých něco víte. Nebo obráceně: než pro někoho vhodíte lístek do urny, zjistěte si, co je zač. Dnes Rádl sedí v Hospodářském výboru a Výboru pro evropské záležitosti v parlamentu. Zodpovědně nás tam reprezentuje a moudře spolurozhoduje o našich záležitostech a penězích.

limak007 ( 1. prosince 2010 11:35 )

Souhlas! Je to blbý, ale kdo někdy takhle neulít? A hned se to asi někomu hodí. Rád bych věděl, jak se s ním opilecky objímal ten, co to natáčel. To byl asi charakter!

husqarnowicz ( 1. prosince 2010 11:23 )

Nemělo by to být,poslanec je veřejný činitel,ale stalo se. Určitě je ale to,že se ožral na veřejnosti, menším prohřeškem než skrytě krást a nechávat se uplácet. Čili lepší namazaný Rádl než jiným způsobem namazaní Melčák nebo Snítilý.

shield80 ( 1. prosince 2010 10:59 )

ale když má reprezentovat,tak se má ožrat v soukromí a ne ve strip klubu!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa