Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Historické Vánoce: Vybíráme vítězné foto!

Autor: jos, koj - 
27. prosince 2010
17:41

Naposílali jste asi 3000 fotek z oslav vašich vánočních svátků a na nás nyní je, abychom vybrali dvě fotky, jejichž autoři si zaslouží honorář. Odměnu dostane autor nejstarší fotky a autor snímku, který se nejvíc líbil redakci Blesk.cz.

Když jsme vás vyzvali, abyste nám poslali fotografické vzpomínky na vaše vánoční svátky, tak jsme doufali, že by do redakce mohlo dorazil pár desítek snímků. Ale skutečnost předčila i ty nejoptimističtější představy. Posílali jste jednu kouzelnější fotku než druhou, černobílé snímky, barevné i kolorované, obrázky z 1. republiky i třeba z normalizace...

Do akce se zapojilo na tisíc čtenářů, kteří naposílali asi 3000 fotek. Moc za ně děkujeme a doufáme, že vzpomínky, které jsme společně oživili, jen tak nezmizí!

Vítězné fotky budou vyhlášeny v úterý 28. 12. Tady je nominace:

POZOR, VYHLAŠUJEME DALŠÍ SOUTĚŽ! POSÍLEJTE FOTKY Z OSLAV SILVESTRA A NOVÉHO ROKU. NEJSTARŠÍ A NEJLEPŠÍ SNÍMEK OPĚT FINANČNĚ ODMĚNÍME! FOTKY POSÍLEJTE NA TIP@BLESK.CZ POD HESLEM "SILVESTR". NEZAPOMEŇTE NAPSAT, KDO JE NA SNÍMKU, KDY VZNIKL A KONTAKT NA SEBE!

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa