Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chodúr dostane druhou část výhry až příští rok!

Martin Chodúr svoji druhou část výhry hned tak neuvidí
Martin Chodúr svoji druhou část výhry hned tak neuvidí  (Autor: Branislav Šimončík )
Autor: fil - 
27. dubna 2010
11:10

Soutěžil o miliony a vyhrál! Ze své výhry však vítěz Česko Slovenské SuperStar Martin Chodúr (20) dostal pouze půlku a druhou dostane až příští rok!

Ačkoliv výhra, a to kontrakt na 100 tisíc eur (2,5 milionu korun), byla slíbena k proplacení během tohoto roku. „Peníze budou výherci vyplaceny ve dvou splátkách během roku,“ řekl Blesku při finále SuperStar koordinátor soutěže Adam Kotalík.

Nyní však sám Chodúr, který si výhru musí dokonce odpracovat na základě exkluzivního kontraktu s oběma televizemi, přiznal, že skutečnost je úplně jiná. „Druhou půlku peněz jsem ještě nedostal. A ani nevím, kdy peníze obdržím. Asi v prosinci anebo možná příští rok v lednu,“ svěřil Blesku Martin.

Nechtěl však přiznat, kdy se dozvěděl, že svoji výhru nedostane letos. „Prostě to tak už nějakou dobu je,“ odpověděl vyhýbavě Chodúr, který o proplacení své výhry zřejmě nemůže veřejně mluvit.

jeden ( 27. dubna 2010 11:22 )

„Druhou půlku peněz jsem ještě nedostal. A ani nevím, kdy peníze obdržím. Asi v prosinci anebo možná příští rok v lednu,“ a Blesk napisal: "Chodúr dostane druhou část výhry až příští rok!" Martin povedal ze nevie, Blesk si aj tak melie svoje, ako sa mu to hodi) Inak sutaz skoncila tusim v prosinci 2009. Takze ak organizator slubil ze peniaze vyplati do roka, teda do prosinca 2010 tak je to asi OK. Som presvedceny ze prachy dostane.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa