Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Fobie celebrit: Lady Gaga se bojí sexu!

Autor: Jana Chmelíková - 
20. prosince 2009
11:09

Fobie, tedy neopodstatněný strach v podstatě z čehokoliv, je lékařská diagnóza. Strach z pavouků, myší nebo hadů má spousta lidí, výtahů a jeskyní se taky bojí kdekdo. Fobie se nevyhýbají ani slavným. Takhle kuriózní strachy už ale jen tak někdo jiný nemá.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe Daniel Radcliffe | AFP

Možná to zní neuvěřitelně, ale slavný Harry Potter má panickou hrůzu z klaunů. Radši se napije z ohnivého poháru, než aby si vzal zmrzlinu od postavičky s červeným nosem ve velkých botách.

Cameron Diaz

Cameron Diaz Cameron Diaz | internet

Chudák Cameron (37) by byla bez muže naprosto ztracená. Neustále u sebe potřebuje někoho mít, protože – světe, div se – má fobii z klik u dveří. Natáčení s ní tak občas může být docela oříšek.

David Beckham

David Beckham David Beckham | Foto ČTK

Fotbalová hvězda Los Angeles Galaxy trpí ornitofobií – když kolem něj proletí holub, má děs v očích. Dovolená v Benátkách nebo Hitchcockovi Ptáci jsou tak pro něj dozajista noční můrou.

Lady GaGa

456900:gallery:true:true

Tahle dáma, jejíž vystoupení i kostýmy srší sexem a erotikou, má vzhledem ke své image dost nezvyklou fobii – bojí se (nebo se aspoň bála) sexu nebo jakékoliv intimity. Jeden z nejnovějších hitů téhle dračice se dokonce jmenuje Bad Romance – špatná romance.

Simon Cowell

Simon Cowell Simon Cowell | YouTube

Člen poroty hudební soutěže Britain’s Got Talent, soutěže, ze které vzešly hvězdy jako Susan Boyle nebo Paul Potts, má strach z klavírů. Jakmile nějaký vidí ve své blízkosti, bere nohy na ramena. A nejen to – nesmí žádný tón tohoto nástroje ani slyšet! Jak může být porotcem v této soutěži, zůstává záhadou...

lowe ( 6. července 2010 15:56 )

natom sou eště dobře... já se bojím krumpášů a slunečnic.... + pavouci

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa