Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Novinář promluvil o vztahu Trumpa a Melanie. A Biden zemře v úřadu, kalkuluje exprezident

Autor: sova - 
8. srpna 2021
14:55

Michael Wolff, autor diskutované knihy Fire and Fury: Inside the Trump White House (Oheň a hněv), byl pozván bývalým prezidentským párem na večeři do jejich floridského letovista Mar-o-Lago. S médii se poté podělil o detaily ze setkání, které se týkají například vztahu Donalda Trumpa s jeho ženou Melanií nebo exprezidentových dalších politických ambicích. Napsal o tom britský Daily Mail.

Skutečný stav manželství Donalda a Melanie Trumpové je podle muže, který o bouřlivých letech Trumpa v Bílém domě napsal tři knihy, poslední nezodpovězenou záhadou kolem bývalého prezidenta země.

Nikdo ve skutečnosti neví, kde Melania žije,“ řekl Daily Mailu Wolff a dodal: „Často s ním není. Bylo to tak, když byl v Bílém domě, a je to tak i nyní.“

Jako svatební hostina

Když ale seděl několik hodin s Donaldem a Melanií na společné večeři, údajně vypadali jako šťastný pár. „Večeře byla úplně jako svatební hostina. Donald a Melania seděli za hlavním stolem a zdravili lidi, kteří prošli kolem."

Wolff také uvedl, že Trump žije v „oddělené realitě“ a je stále posedlý myšlenkou, že mu byly loňské volby ukradeny.

Video  Melania versus Ivanka: Trumpovy ženy se moc nemusí  - Reuters
Video se připravuje ...

Trump: Biden umře a Kamalu porazím

Trump je údajně přesvědčen, že současný prezident Joe Biden zemře ve funkci a že si to ve volbách v roce 2024 bude moci osobně rozdat s nynější viceprezidentkou a případnou náhradnicí Bidena ve funkci Kamalou Harrisovou.

Věří, že Biden své funkční období nepřežije, protože je příliš starý. Stále mluví o tom, že Biden má Alzheimerovu chorobu, a je přesvědčen, že Harrisová bude v roce 2024 demokratickou kandidátkou a nebude to pro něj žádný vážný souboj,“ uvedl k tomu Wolff.

picoda ( 9. srpna 2021 09:21 )

jajas ( 8. srpna 2021 20:23 )

A než k tomu všemu dojde, dostane Alzheimera i on.....

Zobrazit celou diskusi