Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exprezident Kiska podstoupil operaci srdce. A ukázal, jak mu sestřičky „podstrojují“

Aktualizováno -
1. října 2019
19:50
Autor: ČTK, tva - 
1. října 2019
19:25

Bývalý slovenský prezident Andrej Kiska v úterý podstoupil plánovanou operaci kvůli srdeční arytmii. Kiska po zákroku na sociální síti napsal, že se cítí výborně. Kiska jako jeden z mála někdejších vrcholných politiků na Slovensku informoval o svých zdravotních komplikacích i o samotné operaci.

Šestapadesátiletý exprezident už v pondělí uvedl, že má běžnou arytmii a že ho čeká malý rutinní zákrok, po kterém by měl několik dnů strávit v nemocnici.

Jako prezidenta Kisku operovali v Plzni

Po skončení pětiletého prezidentského mandátu v polovině června se Kiska podílel na založení politické strany Za lidi, jejímž předsedou byl na ustavujícím sněmu zvolen o uplynulém víkendu. S novou stranou chce dosáhnout v nadcházejících parlamentních volbách dvouciferného výsledku, byť podle sondáží je popularita jeho seskupení teď nižší. Volby jsou na Slovensku plánovány na konec února příštího roku.

Kiska se ještě jako hlava slovenského státu v roce 2015 podrobil v plzeňské fakultní nemocnici miniinvazivní artroskopické operaci v oblasti kyčelního kloubu.

ccir ( 2. října 2019 20:20 )

Ešte nevieš ako dopadneš ty a chrliť tu také irelevantnosti je otrasné. Napíš tiež aj o svojom besnom živote a práci. Žiadne trestné oznámenie na neho neexistuje a tak neviem načo tu šíriš takéto nehoráznosti. Svinstvo ...

Taurus70 ( 2. října 2019 07:39 )

Jen jestli to bylo Kosher😂😂😂🤮🤮

oltec ( 2. října 2019 03:54 )

podstrojovat by měli všem lidem stejně ne jen papalášům

kristinn ( 2. října 2019 03:17 )

operácia srdca? Akého, veď on žiadne nemá. Má tam miesto neho nejakú hmotu, pozostávajúcu z podvodov s daňami, pozemkami, vyštvaním ľudí z bytov v Kysuckom Novom meste, ohováraním SK v zahraničí, lenivosti a čo ja viem, ešte z čoho. Ale iste tam mnoho dobrého nie je. Mal si dať radšej odoperovať "žaluďa", aby tu nerobil zbytočne zlú krv medzi ľuďmi...To nám ešte bolo treba, aby sa vrátil do politiky!!!Zachráň sa, kto môžeš!

Zobrazit celou diskusi