Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Žena našla na zahradě záhadnou mršinu. Konspirační teorie uťala překvapivá odpověď

Autor: tva - 
13. května 2019
20:40

Kelly Garrahanová z Floridy se na facebooku podělila o fotografie záhadné mršiny, kterou objevila na své zahradě. Diskutující se pod příspěvkem předháněli v divokých teoriích, které by identitu děsivého stvoření objasnily.

Mezi návrhy se objevilo prozaické vysvětlení jako slupka od banánu, ale také legendární „čupakabra“ – mystické zvíře vysávající krev označované za novodobého upíra. Jiní měli tvora za uhynulého psa.

Aby komentující měli alespoň nějaké velikostní měřítko, autorka příspěvku navíc na fotografii ke stvoření přikládá různé předměty, včetně osvěžovače vzduchu. Ležící mršina má zřetelně protáhlý čenich a dlouhý ocas. Na jedné z fotografií jsou viditelné také zuby a končetiny obsahují články podobné prstům s drápy.

Pod příspěvkem se nashromáždilo celkem přes 100 komentářů, přičemž některé přirovnávaly stvoření k aligátorovi nebo nějakému druhu ještěrky. „Něco takového jsem ještě neviděla,“ žasla jedna z žen. „Chci vědět, co je to za tvora, protože jsem se nedávno přistěhovala a ráda bych věděla, jaké druhy zvířat tu žijí,“ vyjádřila se další. Poté, co jeden z komentujících odhalil na jednou ze snímků, že mršina má vousky, prohlásil, že nemůže jít o plaza.

Žena, na jejíž zahradě se předmět diskuse nacházel, se poté rozhodla zaslat fotografie floridské instituci zabývající se vodní a suchozemskou faunou. Odpověď, jež ukončila všechny spekulace, nakonec zněla, že jde o mrtvou vačici.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi