Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dvě děti přišly o mámu. Sandra (†27) fotila selfie na balkoně v 27. patře

Video se připravuje ...
Autor: nkov - 
14. října 2018
12:10

Ze dvou malých dětí jsou teď poloviční sirotci. Jejich matku Sandru (†27) totiž nenapadlo nic lepšího, než pózovat před mobilem se selfie tyčí na balkoně hotelového pokoje v 27. patře. Žena při focení neudržela rovnováhu a přepadla přes kovové zábradlí, z jejího posledního činu v životě existuje i video. Sandra při pádu k zemi stále pevně drží v ruce selfie tyč. Podle vyjádření kamarádky se původem Portugalka přestěhovala na Panamu s plánem vyučovat angličtinu.

Video zachycuje, jak Sandra Manuela Da Costa Macedo (27) pózuje se selfie tyčí a opírá se přitom o zábradlí balkonu. Dělníci pracující na vedlejší budově na ženu prý volali, aby to nedělala. Marně. Kvůli silnému větru je ale Sandra pravděpodobně neslyšela. O několik vteřin později už padala k zemi.

Hasiči před focením selfie varují

Na místo dorazila záchranná služba, ale žena byla už na místě mrtvá. Po tragické nehodě vydal panamský hasičský sbor výzvu varující před nebezpečnými fotkami. „Neriskujte pro selfie svůj život. Je lepší ztratit životní chvilku než život během chvilky,“ doporučil.

Podle nedávné studie provedené na Institutu pro lékařskou vědu v Novém Dillí během října a listopadu 2011 zemřelo celkem 259 lidí na následky pořizování vzrušujících fotek. Podle studie šlo v 72 procentech o muže a nejčastěji se jednalo o úmrtí následkem pádu do vody.

Mladíci chtěli fotit selfie na střelnici. S nabitou zbraní

Podobně tragicky mohla skončit i situace, při které si společné selfie chtěli pořídit dva mladíci z Texasu. Telefon navíc vytáhli na takovém msítě, jako je střelnice. Pro větší zábavu jeden z nich přiloží druhému pistoli k hlavě. Než mohlo dojít k neštěstí, zasáhl zaměstnanec střelnice.

michaela ciglerova ( 14. října 2018 20:07 )

 Ani tu tyč z ruky nepustila, blbka 🤔

villon ( 14. října 2018 18:16 )

Je to nějaký seklý to videjko, není vidět jak dopadá na zem!!!

alter012 ( 14. října 2018 17:36 )

Šťastné detičky ! Takto dostanú movú mámu a možno z nich vrastú slušní ludia! Nie každé deckomá v dnešnej dobe toľko šťastia . Keď vidím nieketoré denešné matky až sa mi chce plakať ....chúdence deti.

aeraluna ( 14. října 2018 16:57 )

Jestli ty dětičky nakonec nemají štěstí, že je nebude vychovávat taková blbka...to by taky nemusely přežít. Takhle ve své pitomosti zmárnila jen sama sebe.

prasatkopepicek ( 14. října 2018 14:50 )

Ta je chytra jak volic SPD.

Zobrazit celou diskusi