Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První slova Trumpové po ročním mlčení: O nevěře, MeToo i oblečení

Autor: base - 
10. října 2018
14:19

Americká stanice ABC v pátek odvysílá rozhovor s Melanií Trumpovou, která zde mluví o jejím manželství s Donaldem Trumpem, o jeho nevěře a také jaký má pohled na hnutí #MeToo. V rozhovoru se také rozebere, co znamenala její bunda, kterou nosila při návštěvě uprchlických dětí na hranicích Texasu a Mexika. Zprávu přináší web DailyMail.

Rozhovor odvysílá televize v 10 večer místního času a povede ho Tom Llamas. „Souhlasila jste s rozhovorem, ve kterém se mohou objevit silné otázky,“ řekl Melanii Tom. Hlavním tématem bude její manželství s Trumpem, jeho nevěra a také její pohled na hnutí #MeToo. „Mohou vás ženy z hnutí #MeToo považovat za podporovatelku?“ ptal se Llamas v ukázce, která byla poskytnuta webu DailyMail.

„Nejste první První dáma, která má problémy s manželovou nevěrou, způsobilo to ve vašem manželství nějaké napětí?“ zeptal se Melanie.

Ukázka končí tím, že se moderátor Melanie zeptal na její bundu, kterou nosila těsně po tom, co soudní oddělení Trumpa vydalo příkaz, který nařídil oddělit rodiče od jejich dětí na hranicích Texasu a Mexika. Při návštěvě jednoho dětského zařízení měla na sobě Melanie bundu od značky Zara, kde měla na zádech velký nápis „Je mi to jedno, a vám?“.

Llamas se na závěr První dámy zeptal, jaká největší mylná představa se o ní ví. Melanie souhlasila s rozhovorem, když byla na svém prvním samostatném výletě v Africe.

Přes rok již Melanie neposkytla nikomu žádný rozhovor a skoro všechny výstupy v televizi byly s jejím manželem. Minulý rok v červnu v jednom rozhovoru sdělila, že nemůže být šťastnější, když se přestěhovala do Bílého domu i s jejím synem Barronem.

Melanie se narodila ve Slovinsku. V roce 2001 se jejím trvalým bydlištěm staly Spojené státy americké a o 5 let později získala občanství po sňatku s Donaldem Trumpem. Melanie je druhou První dámou, která se nenarodila v Americe.

cyborg ( 10. října 2018 22:42 )

Tohle je taky k pobavení "modeman & cyborg" v pořadu ČT Máte slovo (27.4.2017 - 20.9.2018) https://www.youtube.com/watch?v=ocv3nefHdiI

renataren ( 10. října 2018 18:22 )

trump je sice kurevník, ale také jí zajistil amer.občanství, peníze(že nebude muset makat do konce života) a postavení... na to by melania neměla zapomínat, protože bez něj by skončila jako luxusní ***) tak jako většina modelek)v americe...

krtek. ( 10. října 2018 17:13 )

kde je druhá půlka článku ?

y1xcvbnm ( 10. října 2018 16:12 )

v tom článku nic není, proč byl napsaný???

Zobrazit celou diskusi