Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Ze strážníka se vyklubal sériový vrah. Zabil čtyři ženy, pátá mu zázrakem utekla a nahlásila ho

Muže, který podle místního šerifa Martina Cuellara je téměř s jistotou tím, kdo během dvou týdnů připravil násilně o život čtyři ženy, se podařilo dopadnout v sobotu.
Muže, který podle místního šerifa Martina Cuellara je téměř s jistotou tím, kdo během dvou týdnů připravil násilně o život čtyři ženy, se podařilo dopadnout v sobotu.  (Autor: ČTK)
Autor: peb, ČTK - 
16. září 2018
12:24

Ze člena americké pohraniční stráže v Laredu u mexické hranice se vyklubal čtyřnásobný vrah. Oběťmi 35letého Juana Davida Ortize byly ženy. Osudnou se mu stala pátá, které se podařilo uniknout při pokusu o její únos. Informovala o tom v neděli agentura AP s odvoláním na sdělení policie a úřadů.

Muže, který podle místního šerifa Martina Cuellara je téměř s jistotou tím, kdo během dvou týdnů připravil násilně o život čtyři ženy, se podařilo dopadnout v sobotu poté, co mu unikla vyhlédnutá pátá oběť. Ta ihned upozornila policii, která podezřelého následně objevila v Laredu na parkovišti, kde se ukrýval.

 „Jsme přesvědčeni, že se nám podařilo shromáždit přesvědčivé důkazy proti tomuto vrahovi. Naše město je před ním bezpečné,“ uvedl šerif Cuellar v prohlášení. Ortiz byl ještě v sobotu večer obviněn ze čtyřnásobné vraždy, z násilného útoku a z nezákonného omezování osobní svobody.

Informace týkající se mrtvých žen úřad šerifa nesdělil. Místní média v Laredu ale tvrdí, že se jednalo o prostitutky.

Deneček ( 17. září 2018 02:04 )

Někdo nic jiného,než vyvolávat provokace,rozvrátit suverénní stát,zabíjet a udělovat sankce neumí,každý ví,o koho se jedná.

Zobrazit celou diskusi