Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šplouchačka v moři skončila tragicky: Rejnok muži propíchl penis!

Autor: msj - 
7. září 2018
18:38

Někdo se se skučením vrací z moře poté, co šlápl na obrácenou lasturu, případně na mořského ježka. Tento mladík zakusil utrpení, jaké si dokáže představit jen málokdo. Během pobytu v moři mu totiž rejnok probodl penis.

Bezmocný muž ležel v agónii na pláži u města Sanya v jižní Číně. Vedle něj se nacházel agresivní rejnok, který ostrým hrotem na konci svého ocasu probodl jeho mužskou výbavu právě ve chvíli, kdy se během horkého zářijového dne snažil osvěžit v moři.

Mladíkovi se po incidentu podařilo vrátit se zpátky na pláž, a to s rejnokem neoddělitelně připojeným k jeho rozkroku. Ocas ryby se nacházel v jeho trenýrkách a dle záběrů, které během několika hodin obletěly zeměkouli a které vidělo více než pět milionů lidí z celého světa, není pochyb, že mu způsoboval přímo nesnesitelné utrpení. Nešťastnému muži přispěchali na pomoc záchranáři. První zprávy ale nebyly vůbec dobré. Zdravotníci jsou sice zvyklí na ledacos, na odstranění rejnoka ovšem připravení nebyli, a tudíž neměli vhodné nástroje, jimiž by trpícímu muži mohli okamžitě pomoci.  

Nakonec se záchranářům přece jen podařilo ocas od penisu oddělit. Poraněný mladík byl po celém incidentu údajně schopný postavit na nohy a chodit, ale záchranáři ho přesto převezli do nemocnice, kde byl ošetřen. Také kvůli riziku otravy.

Rejnoci mohou být i jedovatí, záleží na typu, ale jeden ze svědků uvedl, že není jasné, jestli byl mladík vystavěn jedu. Za poslední léta došlo k několika případům útoku rejnoka na člověka. Ostatně 4. září si milovníci filmů o přírodě mohli připomenout smutné výročí. Před 12 lety totiž rejnok usmrtil známého popularizátora přírody Stevena Irwina (+44). Nedlouho poté jiný jedinec přizabil amerického milionáře Jamese Bertakise (81). Rejnok vyskočil z vody, přistál na jeho klíně a vrazil mu trn rovnou do srdce. 

 

kuromrd ( 8. září 2018 08:37 )

Lidstvo čeká ještě mnoho práce. Plno zvířat je třeba zabít.

gabreta ( 7. září 2018 23:00 )

A nemůže to mít vliv, na funkci rostlináře Jaromíre ????

bre-burda ( 7. září 2018 19:49 )

Ukázal mu, že na píchání má lepší orgán.

Zobrazit celou diskusi