Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kolegyně Trumpa měla mít svatbu snů. Obřad jí ale zkazila údajná milenka ženicha

Autor: Mii - 
1. září 2018
10:15

Jedna z blízkých spolupracovnic amerického prezidenta Donalda Trumpa musela čelit nečekaným svatebním komplikacím. Brianna Ehlandová si bohatého podnikatele Coryho Perlsona měla brát jen za několik hodin, když se najednou ozvala neznámá žena a řekla jí, že ji s ní Perlson podvedl. Podnikatel obvinění odmítá, veselka se nakonec přece jen konala.

Svatbu pár plánoval měsíce a konala se v luxusním sídle Oheka Castle nedaleko Huntingtonu. Brianna a Cory si řekli ano, ale obřad byl blízko zrušení. Navíc je otázka, jak bude vztah novomanželů nyní vypadat.

Jen několik hodin před životní událostí se na Instagramu objevil profil, ve kterém neznámá servírka Mayra Angelová tvrdila, že s Perlsonem měla poměr. Jako důkaz zveřejnila několik fotografií, které jsou již smazány. Na jedné jí muž, kterému není zřetelně vidět do obličeje, objímá ňadro.

Ženich podal žalobu

Jak zjistil The New York Post, vše se mělo odehrát během letošního léta. Angelová chtěla svatbu překazit, použila proto na Instagramu hashtag, aby se o ženichově údajném úletu dozvěděli všichni svatebčané. Muže si oblíbila tolik, že si na svá žebra nechala vytetovat jeho iniciály.

Podnikatel od chvíle, co se profil objevil, vehementně odmítá, že by Angelovou znal a měl s ní styk. Pro web Page Six řekl, že proti ní podal žalobu. Na to žena odvětila: „Nic, co jsem řekla, není falešná informace. Ani jsem se Coryho nesnažila vydírat.“

Brianna pracuje v Trump Organization jako marketingová manažerka. S americkým prezidentem se zná dobře, udržuje také kontakt s jeho rodinou.

Americkou první dámu Melanii Trumpovou prý zastupuje dvojnice:

Zobrazit celou diskusi