Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matka prodala vlastního syna do drogového doupěte. Kupce měla i pro dvě dcery

Matka z Texasu prodala svého syna, chystala se vydělat i na svých dcerách (snímek dítěte je ilustrační)
Matka z Texasu prodala svého syna, chystala se vydělat i na svých dcerách (snímek dítěte je ilustrační)  (Autor: Blesk - Veronika Zabilanská)
Autor: nkov - 
5. července 2018
11:40

Mladá matka chtěla v americkém Texasu nejspíš rozprodat hned tři děti. Esmeraldu Garzovou (29) v pátek zatkli a obvinili z údajného prodeje vlastního syna (7) a pokusu prodat i zbylé dvě dcery (2 a 3). Kupci malého chlapce měli být podle vězeňských záznamů dva muži.

Esmeralda Garzová pochází z města Corpus Christi na jihu Texasu. Mladá matka se v době zatčení chystala prodat i své dvě dcery, to už se jí ale nepodařilo. Na místě, kde byl objeven její sedmiletý syn, právě policisté prováděli prohlídku bytu kvůli drogám, uvedla KRIS TV.

Garzaová je nyní ve věznici Nueces, kauce byla stanovena na 100 tisíc dolarů (asi 2,2 milionu korun). Podle soudních záznamů jí zatím nebyl přidělen obhájce. Prodejem nebo koupí dítěte se měla dopustit trestného činu třetího stupně.

Při domovní prohlídce byli kvůli drogám navíc zadrženi muž se ženou. Vyšetřování stále probíhá a očekává se, že trestních obvinění bude ještě přibývat.

Zobrazit celou diskusi