Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie na eskalátorech. Batole vypadlo matce z rukou, zemřelo kvůli selfie

Autor: ivm - 
12. května 2018
18:20

Tohle selfie je bude do smrti mrzet. Rodiče v indickém obchodním centru si ho chtěli pořídit na eskalátorech, na které kromě otce nastoupila i matka držící batole. Žena ve snaze o co nejlepší snímek ale ztratila balanc, dítě se jí vysmeklo a spadlo z eskalátoru do třípatrové propasti. Batole na následky zranění zemřelo, jak informoval britský web Daily Mirror. 

Tragédii zachytila průmyslová kamera v obchodním centru v Indii. Holčička padala přímo hlavou dolů do třípatrové propasti. I přesto, že byli na místo ihned přivoláni záchranáři a dítě bylo urychleně převezeno do nemocnice ve městě Sri Ganganagar v severozápadní Indii, zachránit se jej už nepovedlo. 

Mluvčí tamní policie uvedl, že rodiče dítěte necítí právní odpovědnost, protože se jednalo o nehodu. „Budeme však pokračovat ve vyšetřování,“ dodal. 

Naneštěstí se v Indii nejedná o ojedinělý případ, minulou neděli spadl na rodinné oslavě v Bombaji na východě státu z druhého patra šestiměsíční chlapec. Také on zemřel.

naidka ( 13. května 2018 08:49 )

Selfíčka se stávají smrtelně nebezpečnými. Zejména oblíbené focení s dravými šelmami ve volné přírodě.

jasnovidec01 ( 12. května 2018 21:36 )

Blesku ty demente !!!!tohle je rok starej článek co nám tady vymejváš mozek...copak máme mrtvých u nás málo a vaše zásobování je tedy soda.

Zobrazit celou diskusi