Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

»Splašená« lanovka vyhazovala lyžaře za jízdy: Lidi lítali na všechny strany!

Splašená lanovka vyhodila vyděšené lyžaře ze sedačky.
Splašená lanovka vyhodila vyděšené lyžaře ze sedačky.  (Autor: YouTube)
Autor: štš, lm - 
16. března 2018
16:22

Gruzie je čím dál oblíbenější lyžařskou destinací, tamní středisko Gudauri si však moc dobrou reklamu neudělalo. Těžko uvěřitelným způsobem se tu totiž porouchala lanovka: zničehonic se rozjela v opačném směru, navíc dvojnásobnou rychlostí!

Vyděšení lyžaři se na »splašené« lanovce řítili zády napřed a na spodní točně je prudká otočka vymrštila ze sedaček a praštila s nimi o zem! Několik sedaček se dokonce urvalo a u spodní točny se z nich vytvořil zátaras, který strhával všechny další přijíždějící.

Když ostatní viděli, co je čeká, před inkriminovaným místem raději dobrovolně vyskákali ještě za jízdy. Incident si vyžádal minimálně 8 zraněných, ale nikdo by naštěstí neměl být zraněn vážně. Podle médií je ale mnoho lidí „otřesených a v šoku“.

skaara ( 18. března 2018 15:07 )

Chudáci lidi, cítim s nima až do morku kostí, protože jsem také lyžařka a tyhle lanovky nenávidím už od malička. A absolutně nechápu, kde byla OBSLUHA LANOVKY, která to měla celé okamžitě zastavit a když to nešlo ovládat normálně měli VYPLNOU PROUD pro tu lanovku, ale nikdo nic nedělal !!! Nechali tam ty lidi zmasakrovat !! A komu to připadá směšné, tak ten je BEZCITNÁ SVINĚ !!!

jiri novotny ( 16. března 2018 23:31 )

Koukám, že v redakci mají nového negramotu. Ani nadpis článku neumí napsat česky. Lítat by měli lidé ne lidi.

karelka ( 16. března 2018 17:59 )

To jsou sportovci, jsou zvyklí.....

Zobrazit celou diskusi