Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Letadlo muselo přistát kvůli zápachu. Cestující rozmazal po stěnách fekálie

Autor: zzu - 
6. ledna 2018
16:55

Boeing, který ve čtvrtek směřoval z Chicaga do Hongkongu, musel nouzově přistát na Aljašce. Mohl za to jeden z pasažérů (22), ten totiž fekáliemi znečistil hned dvě toalety. Fekálie natolik zapáchaly, že letadlo přistálo. 

Boeing 777 měl na palubě 245 cestujících. Ti si stěžovali, že všude cítí fekálie. Dvaadvacetiletý Američan vietnamského původu si prý pokusil svléci tričko a nacpat ho do záchodové mísy. Podle jednoho z cestujících jím rozmazával fekálie po stěnách.

Další cestující Tricia Masonová dodala, že muž také třásl sedačkami a rozléval kolem sebe vodu. A to nejen na podlahu, ale i na laptopy.

Skončil v blázinci

„Dostali jsme zprávu o pasažérovi, který zaneřádil vlastními fekáliemi toalety,“ uvedl mluvčí letištní policie v Anchorage, kde letadlo přistálo, Joe Gamache.

Muž byl prý následně odveden v poutech, nečelí však žádnému obvinění. Skončí totiž na klinice pro duševně nemocné. Původně se vracel za rodinou do Vietnamu. Dva dny před incidentem byl propuštěn z vězení v Indianě. 

Cestující dostali ubytování v hotelu a odletěli následující den odpoledne.

pjotri ( 4. července 2018 18:15 )

Ja myslim, ze je uplne jasny, oc jde. Vietnamec si odsedel trest a byl vyobcovan. Aby mohl zustat ve statech, byt ve cvokhausu, udelal to, co udelal. Predpokladam, ze mu veskerou vzniklou skodu - vycisteni letadla, nahradni letadlo, ubytovani cestujicich atd necha aerolinka uhradit a on se z toho pos.re znovu, snad tentokrat ne v letadle..

zvonik54 ( 7. ledna 2018 11:28 )

A že to rozmazal, je dobře nebo špatně? Třeba nefungovalo splachování jeho fekálního produktu. A jestli zaplatil letenku za to, že funkční splachování je v ceně služeb při letu, tak se nedivte! Rozmazání vlastních ho-ven dokáží udělat i úředníci na nejmenované městské části Prahy! Jsem tam zaměstnán na údržbě. Takže vím, o čem píšu. Člověci jsou prasata, čímž mnohdy prasata urážím.

Zobrazit celou diskusi