Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Michael procestoval 100 zemí a měl 100 žen: Pak se stalo něco nečekaného!

Autor: csk - 
23. prosince 2017
14:47

Němec Michael Brendt (33) v mládí neotálel a během několika let procestoval sto zemí. Dal si závazek, že se v každé vyspí s místní ženou. A to ještě není všechno.

Michael vyrazil na svéráznou pouť světem, když mu bylo 23. Během osmi let toho stihl opravdu hodně. Tři svatby, šílené večírky, různé brigády a navíc se stihl vyspat se stovkou žen.

Jeho první cesta směřovala do Austrálie. "Neuměl jsem anglicky ani slovo a v peněžence jsem měl jen 700 eur. Jednoho dne jsem v hostelu potkal Brazilku a hned jsme se na sebe vrhli," řekl deníku Bild o začátku sexuálního dobrodružství. 

"Řekl jsem si, wau, v mojí rodné vesnici Brazilku nikdy nepotkám," a tak se mu v hlavě zrodil nápad, že procestuje sto zemí a z žádné neodjede, dokud se nevyspí s nějakou místní ženou.

 

O svém podivuhodném dobrodružství napsal Brendt knihu. V ní také popisuje, jak si během cestování vydělával peníze různými sezónními brigádami, vařením a dokonce i peprnějším způsobem, když se ve Španělsku dostal k natáčení porna. V Mexiku se zase dostal do vězení za sex na pláži.

VIDEO: Mladá Nizozemka procestovala bez šatů Austrálii.

Za těch pár divokých let také stihl přežít autonehodu a dvakrát se oženit. Jednou kvůli vízu do Austrálie a v Las Vegas opilý během bujarého večírku. Na konci jeho cesty ale přišel zvrat, potkal totiž svou životní lásku. S Lisou má už dvě děti a příští rok se chce potřetí oženit, tentokrát z lásky.

ellenic ( 23. prosince 2017 18:50 )

Znám jednoho muže, ten sice neprocestoval 100 zemí, ale věřím tomu, že se svým šarmem měl víc jak 100 žen .

diskutujici ( 23. prosince 2017 18:33 )

Hmm, tak si to shrneme: - tři svatby - a dvakrát se oženit - a příští rok se chce potřetí oženit

kradu ( 23. prosince 2017 17:52 )

no stakovím ksichtem si ženský musí kupovat no aco jako

bb88 ( 23. prosince 2017 15:51 )

Cypuškin.

bre-burda ( 23. prosince 2017 15:29 )

Nečekaného? Takhle končí všechny banální příběhy i hollywoodské filmy. Jó, kdyby zjistil, že se mu už netopoří a musel zvostat v Tasmánii, to by bylo něco jiného.

Zobrazit celou diskusi