Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Letadlo muselo přistát kvůli provalené nevěře. Žena „vyšilovala“, posádka ji nezvládla

Katarské letadlo muselo neplánovaně přistát v Indii. Žena přišla na nevěru svého manžela a začala „vyšilovat“ (ilustrační foto).
Katarské letadlo muselo neplánovaně přistát v Indii. Žena přišla na nevěru svého manžela a začala „vyšilovat“ (ilustrační foto).  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK - 
8. listopadu 2017
07:16

Letadlo katarské letecké společnosti Qatar Airlines na trase z Dauhá na Bali muselo neplánovaně přistát v indickém Čennaí poté, co jedna z pasažérek začala bít svého muže.

Prudká reakce se dostavila poté, co z jeho mobilu zjistila, že jí je nevěrný. Manžel měl sice mobilní telefon „uzamčený“ otiskem prstu, ale při letu usnul a nezaznamenal, že žena k přístroji přiložila jeho prst.

Podle zpravodajského serveru The Times byla žena notně posilněná alkoholem a soptila natolik, že posádce letadla se situace naprosto vymkla z rukou. Kapitán se nakonec rozhodl změnit letovou trasu a přistát v jižní Indii.

Pár pocházející z Íránu, který letěl i se svým dítětem, si musel v Čennaí vystoupit, a letadlo pokračovalo v cestě bez nich. Rodina byla v Indii zadržena, dokud se žena neuklidnila. Pak se trojice přes Malajsii vydala zpět do Kataru.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi