Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Zloději naložili kradený elektrický stožár na SUV. Polonazí skončili v poutech

Autor: jer - 
15. září 2017
19:10

Policie města Jacksonville na Floridě zatkla dvojici mužů, kteří se údajně pokoušeli ukrást obří stožár elektrického vedení, který spadl při hurikánu Irma. Fotku zadržených a jejich SUV policie zveřejnila na svém Twitteru.

Blake Lee Waller (42) a Viktor Walter Apeler (46) nyní čelí obvinění z krádeže. Údajně se ve středu pokusili ukrást kovový stožár v ceně asi 2500 dolarů (zhruba 55 tisíc korun).

Zloději stožár naložili na střechu svého vozu SUV. Na část stožáru přesahující délku auta přivázali praporek, stožár zajistili lanem a vyrazili. Na cestě je ale zastavila policejní hlídka.

Podle Action News Jax, Apeler řekl policistům, že jen odklízejí stožár z cesty. Z databáze zastaváren a bazarů ale policie zjistila, že Apeler od ledna prodal tucty kovových předmětů. Policisté oba muže zadrželi. Podle fotografie skončili téměř nazí v poutech na obrubníku.

Oba muži zůstávají ve vazbě na služebně šerifa města Jacksonville a čekají na soud. Ten proběhne ve čtvrtek.

PETR_50 ( 15. září 2017 19:38 )

Téměř nazí??? Co v tý redakci kouříš,nebo chlastáš redaktore/pisálku.Jsou do půl těla když bylo teplo. Mají boty, ponožky,krátké kalhoty. Tak se lepší podívej než něco nasmolíš. |A tvůj šéf by ti měl nechat fouknout,kolik toho v sobě máš!!!

Zobrazit celou diskusi