Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šok na pohřbu: Ženu střčili v márnici do mrazáku, během obřadu se probrala

Ratham překvapila své příbuzné, když se s ní přišli rozloučit do márnice a ona se pohnula.
Ratham překvapila své příbuzné, když se s ní přišli rozloučit do márnice a ona se pohnula.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: bop - 
16. září 2017
13:27

Pořádný šok zažili příbuzní ženy jménem Ratham (†40) z indického města Madurai. Když se s ní přišli před pohřbem rozloučit do márnice, žena se pohnula a dýchala! Okamžitě byla převezena zpátky do nemocnice. Bohužel Ratham byla vážně nemocná a tak navzdory této události o pár dní později skutečně zemřela. 

Žena jménem Ratham v Indii trpěla vážnou chorobou. V nemocnici strávila dva měsíce, ale její zdravotní stav se vůbec nezlepšoval. Ba naopak. Když nemoc dospěla do bodu, kdy už ženě nebylo pomoci, rozhodli se příbuzní, že ji odvezou zpátky domů. Přáli si, aby alespoň opustila tento svět v klidu doma u své rodiny. 

Když ji ale převáželi z nemocnice, žena se najednou začala prudce zhoršovat. Zdálo se, že už nežije. Příbuzní nezaznamenali ani nejmenší známky života a byli proto přesvědčeni, že Ratham po cestě zemřela. Nestihli s ní ani dojet do cíle a rovnou vůz otočili směrem do márnice. 

Tam tělo ženy přijali a bez prohlídky lékařem jej uložili do mrazáku. Jaký šok to musel být, když při posledním rozloučení krátce nato vyšlo najevo, že vůbec nezemřela! Žena dýchala a dokonce se prý pohnula. Ihned byla tedy převezena zpět do nemocnice.

Bohužel byla žena skutečně už jednou nohou v hrobě. Kvůli silné žloutence jí selhaly téměř všechny orgány, a tak po události nepřežila déle než pár dní. Tentokrát už její skon potvrdil erudovaný lékař.

VIDEO: Po indické Bombaji běhají modří psi. Srst jim zbarvila voda v řece.

Zobrazit celou diskusi