Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Modelku měli unést a prodat na sex do Arábie: Únosci nabízela tělo výměnou za svobodu

Autor: aba - 
9. srpna 2017
19:26

Britskou modelku Chloe Ayling (20) měl unést polský člen skupiny Černá smrt, která prodává lidi na dark webu. Po šesti dnech ji propustil. V prohlášení pro policii modelka tvrdí, že mu slibovala sex výměnou za svoji svobodu.

Chloe měl vylákat Polák žijící v Anglii Lukasz Herba (20) do Milána pod záminkou focení. Její modelingové agentuře zaplatil předem 900 liber a tvrdil, že pro ni zamluvil hotel. Jenže i s komplicem Chloe na místě omráčil, spoutal, narval do tašky a v kufru auta odvezl na farmu blízko Turína.

Tam ji držel celých šest dní, než ji propustil. Už po první noci jí dovolil spát s ním v posteli, dával jí jako dárky čokoládu a spodní prádlo. Chloe tvrdí, že se svým únoscem nikdy nespala, ale připouští, že mu slíbila sex za to, když ji propustí.

Byla s ním dokonce i nakupovat. Herba jí koupil boty. Ačkoliv se v tu chvíli ocitla mezi lidmi, tak neutekla. Podle jejího právníka to bylo proto, že jí bylo řečeno, že členové zločinecké organizace ji sledují a okamžitě ji zabijí, pokud se o to pokusí.

Nakonec ji Herba skutečně propustil, ale bylo to prý proto, že podle pravidel organizace Černá smrt nesmí být unášeny matky a těhotné ženy a Chloe je matkou malého synka. Herbu drží italská policie, on sám však zločiny odmítá. Dražbou dívky na dark webu si prý jen chtěl vydělat na léčbu leukémie.

Chloe je už zpátky v Anglii a podle všeho zanechala glamour modelingu, kterému se věnovala před únosem a podepsala kontrakt s jednou z nejznámějších agentur pro celebrity, která se stará i o hvězdy jako Cher. 

Na záběry z jiného únosu a útěku oběti se podívejte ve videu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi