Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pětičlenná rodina se utopila v septiku: Snažili se zachránit jeden druhého

Autor: aba - 
17. května 2017
12:17

Obrovská tragédie potkala rodinu Wangových žijících v čínské provincii Guangdong. Na rodinné farmě se ucpal septik pro prasata, který se stal osudným pěti členům jejich rodiny a rodinnému příteli.

Všechno začalo ucpaným septikem pro prasata. Dcera pana Wanga se dobrovolně přihlásila, že zkusí vlézt dovnitř a podívat se, co se s tím dá dělat. Jenže když se spustila do septiku mezi zvířecí moč a výkaly, omdlela z toxických výparů, které se z tlejících výkalů vytvářely. 

Dívka klesla pod hladinu a její matka s otcem se v hrdinském pokusu o záchranu jejího života spustili do podzemního septiku okamžitě také. I oni se ale nadýchali výparů, ztratili vědomí a klesli pod hladinu. 

Dva z jejich tří synů se je ještě pokusili zachránit, ale i oni dopadli jako rodiče a sestra. Poslednímu z hochů se podařilo zavolat na pomoc rodinného přítele, který se ponořil do septiku a bohužel i on se utopil.

Když přijely záchranné složky, bylo ze septiku vytaženo šest těl obětí, které se nepodařilo oživit. Třetí syn je tedy jediný z rodiny, kdo celou tragédii přežil. Úřady vyjádřily lítost nad celou situací a slíbily, že se budou věnovat osvětě o nebezpeční na farmách. 

Na utonutí migranta přímo v Benátkách se podívejte ve videu:

Video  Africký migrant se utopil v Benátkách před zraky desítek lidí.  - Youtube
Video se připravuje ...

Limone ( 18. května 2017 04:03 )

 Číňan sem Číňan tam. Miliardy Číňanů by pro jedinné prasátko a voňavé jitrnice obětovali cokoliv.

naidka ( 17. května 2017 17:22 )

To je jako pohádka O veliké řepě. Všichni přispěchali na pomoc, ale dílo se nezdařilo, až poslední malá myška to zachránila a možná i v tomto případě, kdy by byla chytřejší než celá rodina dobrovolných sebevrahů.

animka ( 17. května 2017 16:19 )

prycsnima ( 17. května 2017 15:49 )

 Hovada.

Zobrazit celou diskusi