Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Děsivá nehoda: Motorkáři explodovala nádrž u hlavy, skoro nic se mu nestalo

Autor: nka - 
11. května 2017
11:30

Hrozivá nehoda se stala ve východočínském městě Nan-čchang. Motocyklista tu na křižovatce najel přímo do nákladního vozu, který mu stál v cestě, a vzápětí explodoval. Muž naštěstí vyvázl bez život ohrožujících zranění.

Incident zachytila městská kamera. Řidič nákladního vozu vjel do křižovatky na několikaproudé silnici a chystal se odbočit. Zleva se ale přihnal muž na motorce, který už svůj stroj nebyl schopen zastavit a vletěl přímo do nádrže náklaďáku. Ta po nárazu vybuchla.

Video: Muž na motorce vrazil do náklaďáku a pohltily ho plameny

K motorkáři, válejícímu se v plamenech po zemi, hned přispěchali kolemjdoucí spolu s řidičem náklaďáku a pomohli ho uhasit. Pak muže odnesli do bezpečí mimo silnici a dál od hořících vozů.

„Nemohl jsem otevřít dveře na svojí straně, protože tam hořelo. Tak jsem vyskočil druhou stranou a běžel jsem k motocyklistovi, abych ho zachránil,“ řekl podle agentury AP řidič nákladního vozu Jang Ťü-jung.

Motocyklistu poté převezli do nemocnice, kde lékaři konstatovali, že neutrpěl vážná zranění. Požár hasiči zlikvidovali za 40 minut.

Podle policie byl viníkem nehody motocyklista, který jel příliš rychle, a nestihl proto zastavit.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi