Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

»Tak si ty prachy sežer!« Žena vzala doslova rčení a spolykala 70 stodolarovek

Autor: so - 
6. května 2017
21:16

»Tak si ty prachy sežer!« Tato světoznámá fráze dostala v Kolumbii úplně nový význam. Žena totiž během manželské hádky spolykala celkem 70 stodolarových bankovek.

Sandra Milena Almeida (28), která byla hlavní aktérkou »hostiny« za 175 000 korun, je již po operaci. Pod nůž se žena dostala chirurgickému týmu v Univerzitní nemocnici v Santanderu, který jí většinu – přesně 57 – bankovek vytáhl ze žaludku.

Zbytek obnosu ale už skončil ve střevech. „I zbývající bankovky vyšly z jejího trávicího traktu, ale asi si dokážete představit, v jakém byly stavu,“ uvedl šéf týmu, dr. Juan Paulo Serrano.

Policii se ženino chování zdálo podezřelé. Domnívali se, že Sandra chtěla dolary nelegálně vyvézt ze země. Poté se však policisté od lékařů dozvěděli, že bankovky nebyly nijak zabalené a tedy chráněné před zničením, a tak se případem přestali zabývat.

Uklidnila je i výpověď ženy, která podle kolumbijské televize RCN uvedla, že její manžel stále rozhazoval peníze za zbytečnosti. Ona však chtěla odjet na dovolenou, a tak začala šetřit peníze.

Kvůli vysněné dovolené nakonec prodala i nějakou elektroniku. Tento její krok vyvolal drsnou hádku, během níž se Kolumbijka snažila své peníze zachránit. Úspory pak postupně spolykala.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi