Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Chlapec (14 měsíců) se vysmál hasičům: Hoši, já se zamkl v autě!

Hasiči se snaží dostat do auta, klučina je při tom sleduje spokojeně za volantem a směje se jim na celé kolo.
Hasiči se snaží dostat do auta, klučina je při tom sleduje spokojeně za volantem a směje se jim na celé kolo.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: vk - 
2. května 2017
09:57

„Ha… ha… ha… hasiči!“ chechtal se malý Brandon Green (14 měs.), když se ho pokoušela zachránit skupina záchranářů ze zamčeného auta. 

Chlapec byl v anglickém městě Bude na nákupech s matkou Kirsty Green (27). A k tomu, aby se postaral o pořádné vzrůšo na parkovišti, mu stačila chvilka – zrovna když jeho matka přerovnávala nákup, uzavřel pomocí centrálního zamykání všechny dveře v autě! Green, která navíc zjistila, že klíčky nechala v autě, chvíli zoufale pobíhala kolem vozu, nakonec ale zavolala na pomoc hasiče z hrabství Cornwall. A Brandon? Ten seděl spokojeně za volantem, pozoroval záchranáře a na tváři měl úsměv od ucha k uchu.

Hasiči ho nakonec dostali ven poté, co rozbili zadní okno a vlezli za ním. Brandon totiž našel v autě mince a hrozilo, že si je začne strkat do pusy. Naštěstí se nic takového nestalo a o pár minut později už byl zase u matky v náručí.

Příprava na ostrou akci: Desítky policistů, hasičů a zdravotníků trénovaly svou připravenost při střelbě na úřadu práce v Hodoníně.

Video  Desítky policistů, hasičů a zdravotníků trénovaly svou připravenost při střelbě na úřadu práce v Hodoníně.  - Hynek Zdeněk
Video se připravuje ...

sores ( 2. května 2017 12:55 )

Roztomilé ale i nebezpečné! Máma byla velmi nepozorná a nesoustředěná, za vše na světě mohou jen a jen dospěláci a dětičky to odnesou.

vosavopruz ( 2. května 2017 12:24 )

Bolševik, který napadá drobného rolníka není bolševikem, není ani reformistou a ani pokrokovým socialistou, ale je zločincem.

dandova ( 2. května 2017 10:40 )

Dobrý.

Zobrazit celou diskusi