Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pracujete pro fašistu, volala žena na Trumpova mluvčího. „Přepadla“ ho na nákupu

Autor: Mii - 
13. března 2017
16:37

Mluvčí Bílého domu Sean Spicer zažil o víkendu zajímavou konfrontaci. Zatímco byl ve svém volném čase nakupovat v obchodě Apple Store, přiběhla k němu žena a agresivně mu začala vyčítat, že pracuje pro fašistu Trumpa a že zradil národ. Celou věc si navíc natočila.

Žena se jmenuje Shree Chauhan a pochází z Indie. K Trumpovi cítí silnou zášť. „Na rozdíl od Trumpovy vlády nevěřím alternativním faktům. Věřím opravdovým faktům,“ vysvětlovala svůj čin serveru Medium. Když Spicera v obchodě spatřila, nemohla si nechat ujít příležitost jej oslovit. „Vím, že takoví lidé mají právo na určité soukromí… Ale vzhledem k tomu, co Spicer a jeho šéf Americe dělají, tak jim to právo beru.“

Ve videu je slyšet, jak se Chauhan Spicera emotivně ptá na sérii otázek, včetně „Jaké je to pracovat pro fašistu?“ nebo „Jak to jde s Ruskem?“. Spicer na to ženě jen odpoví: „Amerika je tak skvělá země, že vám zde umožňuje pobývat.“ Tuto odpověď Chauhan označila jako projev rasismu.

 

„Vůbec nechápu, jak mi mohl na kameru vyhrožovat mým občanstvím. Nebyla jsem slušná, ale to mě za to chce vykopnout ze Spojených států amerických? Země, kde jsem vyrostla a kterou miluji i přes její chyby?“ pokračovala ve vyprávění Chauhan.

Útoky na Indy rostou

Žena také dodala, že od chvíle, co byl Trump zvolen, se bojí o svoji bezpečnost. „V den voleb jsem se probudila se strachem, co se stane lidem, jako jsem já. Vím, co se Indům děje.“

Myslela tím události minulých měsíců, kdy byl v Seattlu zastřelen Ind se slovy „Jdi zpět do svojí země“. Před tím řekl stejnou věc dvojici indických inženýrů armádní veterán, který na ně taktéž vystřelil. Jeden zemřel a jeden skončil v nemocnici s vážnými zraněními.

„Oni budou tyto události překrucovat, co nejvíc to jde. Zrovna Spicer takové chování pravidelně obhajuje. Přitom je to protiústavní,“ myslí si žena.

iFender ( 13. března 2017 17:55 )

Velice drza!Muze byt rada ,ze nani nezavolal Police.Ja bych ji dal natacet!

jana999 ( 13. března 2017 17:44 )

ilegálům narostl za obamy hřebínek, za clintna by se do země bez víza nedostala

Zobrazit celou diskusi