Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Americké čarodějnice zaklely Trumpa. Chtějí ho tak vypudit z úřadu

Autor: nka - 
25. února 2017
21:26

S faktem, že americké prezidentské volby vyhrál Donald Trump, se nehodlají smířit tamní příznivkyně černé magie. Novou hlavu státu se proto rozhodly zaklít, a tím ji z Bílého domu vypudit. Oznámila to britská stanice BBC.

Za správnou dobu pro vyřčení zaklínadla čarodějnice určily noc z pátku na sobotu. Úderem páteční půlnoci se tak příznivci magie napříč Spojenými státy spojili, aby společně pronesli speciální zaklínadlo.

To má zařídit, aby se Trumpovy „zlovolné činy setkaly s neúspěchem“ a aby „se nezmocnil naší svobody, nenaplnil naše mysli nenávistí, zmatkem, strachem nebo beznadějí“.

Hlavní skupina čarodějnic se shromáždila v New Yorku před Trumpovým mrakodrapem Trump Tower. Návod k rituálu ale bylo možné najít i na internetu, protože čarodějky si k události vytvořily skupinu na Facebooku, a přidat se na dálku.

 

K řádnému provedení obřadu bylo zapotřebí mít nelichotivou fotografii nového prezidenta, oranžovou svíčku, tarotové karty a po jedné misce s vodou a se solí. Na svíčku pak měli příznivci magie vyrýt špendlíkem Trumpovo jméno, odříkat zaklínadlo a obrázek prezidenta nad plamenem spálit.

Černá magie pobouřila konzervativní křesťany, kteří čarodějnice obvinili z „vyhlášení duchovní války“. Čarodějnice ale hodlají rituál opakovat do té doby, než Trump opustí Oválnou pracovnu. Nejbližší termíny, které se řídí fázemi měsíce, budou 26. března, 24. dubna a 23. května.

rumungro ( 26. února 2017 08:21 )

 Já tam byl,chlupatou kozinu na nahé tělo hodil ... Váááu

yokky ( 25. února 2017 23:52 )

carodejnice okamzite spalit.mr.Trump se neda,god bless you.....😇😇😇😇😇😇😇😇😇😎😎😎😎😎😎😎😎

Zobrazit celou diskusi