Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka dvou dětí zemřela na rakovinu: Zabili mě doktoři, vzkázala ze smrtelné postele

Autor: aba - 
9. února 2017
13:57

Patricia Whitehouse zemřela ve středu ve věku dvaašedesáti let. Jen šest měsíců po tom, co poprvé přišla na pohotovost stěžovat si na bolest v zádech. Její rodina několik hodin po její smrti zveřejnila video, které Patricia nahrála na své smrtelné posteli, kde popisuje, jak doktoři v jejím případu pochybili.

Ve videu Patricia vypráví, jak šla poprvé před půl rokem na pohotovost. Bolela ji tenkrát záda a doktoři bolest identifikovali jako průvodní jev zánětu močových cest, na který ji dali antibiotika. Bolest v zádech ale neustávala a tak šla na pohotovost znovu. Tentokrát jí předepsali běžně dostupné léky proti bolesti.

Prudká bolest ale nepolevovala a tak Patricia navštívila pohotovost během dvou měsíců celkem sedmkrát, než jí někdo udělal rentgen. Ten odhalil dva nádory na plicích a jeden v zádech. Ten tlačil na páteř a způsoboval ukrutné bolesti.

Žena nastoupila do nemocnice a podrobila se intenzivní léčbě, během které ale podle jejích slov doktoři znovu selhali. Nádor a páteři začal tlačit i na míchu a Patricia měla problém s chůzí. V rehabilitačním centrum na ni ale tlačili, aby chodila víc a dál, protože se musí rozchodit a Patricia nakonec upadla a ochrnula úplně.

V nemocnici oslavila své dvaašedesáté narozeniny, těch dalších se ale už bohužel nedožila. Půl roku poté, co jí byla diagnostikována rakovina, Patricia zemřela. Nejen ona ve svém vyprávění ale i její rodina si myslí, že kdyby doktoři provedli všechna vyšetření hned při první návštěvě pohotovosti, mohla Patricia rakovinu porazit. 

inocenta ( 9. února 2017 19:32 )

Vzhledem ke kvalitě /zvláště praktiků/ zemřeme všichni "zdraví". 

agfor ( 9. února 2017 17:51 )

A to se neléčila v nemocnici v Mostě.

zednik ( 9. února 2017 17:10 )

Asi neměla zdr.pojištění. Ale to máš jedno, u nás ho má každý a léčba by byla obdobná, konec stejný...

tgbg ( 9. února 2017 16:17 )

Tak to ještě nic není proti zdravotnictví v Rusku a komunistické zdravotnictví!!!!!

judittka ( 9. února 2017 15:10 )

Já teda nevím , nechci se nějak zastávat doktorů, protože vím že je to prašť jak uhoď...ale nechápu jednu věc ,proč paní se neléčila u svého ošetřujícího lékaře a chodila stále jen na pohotovost???...Přece na pohotovost jdu když mně přepadne bolest v noci, nebo o víkendu...ale jinak jdu ke svému ošetřujícímu lékaři a tam se dožaduji různých vyšetření...Takže nevím ale podle mě je tak trochu vina i na straně té paní...I když je mi líto že zemžela...

Zobrazit celou diskusi