Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka, která byla před 18 lety unesena z porodnice: Poprvé se setkala s rodiči!

Autor: Štěpán Šimůnek - 
15. ledna 2017
21:35

Kamiyah Mobley (18), která byla v roce 1998 jako osmidenni miminko unesena z porodnice, se poprvé v životě setkala se svými biologickými rodiči, o jejichž existenci neměla ještě před pár dny ani tušení.

Dívka se až v pátek od policie dozvěděla, že Gloria Williams (51), která ji vychovala, není její matka, ale cizí žena, která ji coby novorozeně unesla její pravé mámě Shanaře Mobley.

Zároveň zjistila, že se nejmenuje Alexis Manigo (jméno, které já dala Williams), ale Kamiyah Mobley. A zatímco její únoskyně putovala do vazby, ona se konečně setkala jak s Shanarou, tak se svým tátou Craigem Aikenem.

Není divu, že shledání bylo nabité emocemi a nechyběly slzy. „Byl to nejlepší den mého života. Ten mix dojetí a vzrušení se těžko popisuje,“ vyprávěl Craig, podle nějž se znovusjednocená rodina nebavila o tom, co bylo, ale spíš o tom, co bude.

„Únos jsme neřešili. Povídali jsme si, smáli jsme se a nepřipouštěli jsme si negativní myšlenky. Pro Kamiyah bude těžké oprostit se od toho, co zažila, ale ujistili jsme ji, že jsme tu pro ni. Doufám, že toto setkání bylo začátkem naší nové, společné a šťastné budoucnosti,“ dodal a naznačil, že jeho dcera už Glorii Williams, o níž ještě v sobotu mluvila jako o své mámě a hájila ji, už tak vehementně nebrání: „O ženě, která nám ji ukradla, má hodně smíšené pocity.“

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi