Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Táta nechal dcerku (5) ležet na zemi v mrazu, namísto toho, aby se o ni postaral

Autor: haj - 
17. října 2016
06:07

O titul Nejhorší táta roku asi usiluje muž z amerického Utahu, jehož kruté zacházení s dcerou natočila bezpečnostní kamera na ulici. Uprostřed noci teprve pětiletou holčičku odvezl do kampusu univerzity, kde jí poručil, aby si lehla a spala. Pak ji na místě bezcitně nechal samotnou jen s pokrývkou a sám odešel bůhvíkam.

K incidentu došlo na pozemku školy Ogden-Weber Applied Technology ve čtvrtek kolem páté ráno. Teploty venku se přitom pohybovaly pod nulou, ale ani to nezabránilo nezodpovědnému otci, aby dívenku opustil.

„Řekl jí, aby sklapla, lehla si a šla spát,“ uvedla pro televizi Fox 13 Salt Lake City matka pětileté holčičky Gena s tím, že v inkriminované době měla zrovna být v péči otce a jeho rodiny. Gena už se v minulosti měla pokoušet expartnera od dcery držet dál, jenže soud to tehdy zamítl.

„Tatínku, tatínku!“ volalo prý chvíli vystrašené dítě, ale nikdo už kolem nebyl. Dívenka tedy otce poslechla, zůstala na místě a pokoušela se dokonce usnout. Když se tu pak asi o dvě a půl hodiny objevil pracovník ochranky, s pláčem se za ním rozběhla tak rychle, až upadla a rozbila si koleno. Navíc se klepala zimou. Není divu, že jí tento zážitek dost traumatizoval.

Policie nyní vyšetřuje, proč povedený fotřík od dcerky odešel. Údajně by to mohlo nějak souviset s drogami. Každopádně mu hrozí obvinění ze zanedbání a zneužívání dítěte.

ellenic ( 17. října 2016 08:24 )

mascula A Ty jsi kandidát roku na debila. Jde o malé dítě a Ty máš takové kecy . Také máš doma haranty ?

Zobrazit celou diskusi