Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policajt zavraždil těhotnou manželku i syna (†20 měs.)! Zastřelil je služební pistolí

Rakouský policista zavraždil svou manželku.
Rakouský policista zavraždil svou manželku.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
8. října 2016
18:33

Měl to být ochránce zákona, ale nakonec použil služební zbraň k tomu, aby vraždil. Rakouský policista sprovodil pistolí ze světa těhotnou manželku Claudii K. (†25) i svého syna Niaha (†20 měs.), kterého mu porodila. Spravedlnosti, kterou měl sám chránit, však neunikl.

Vyšetřování případu nezvěstné manželky policisty ze Štarejska, která byla navíc těhotná, přineslo nečekaný zvrat. K její vraždě se přiznal její manžel, třiadvacetiletý policista. Služební zbraní zastřelil nejenom ji, ale i jejich dvacetiměsíčního syna.

Strážci zákona nyní usilují o to, aby našli mrtvoly zavražděných. Po matce i dítěti, které zmizely prvního října z Vídně, se pátralo po celém Rakousku. Jejich blízcí se obávali, že se mohli stát oběťmi zločinu. Předtuchy se vyplnily.

Informaci o přiznání vraždícího policisty již potvrdil mluvčí vídeňské policie Patrick Maierhofer. Strážce zákona, který se obrátil proti svým zásadám a zavraždil vlastní krev, zůstává ve vazbě a bude brzy obviněn.

prycsnima ( 8. října 2016 21:56 )

 Štajersko! Ja se ďivym jakí debyli v tí redakcy máte.

buban ( 8. října 2016 21:18 )

Nekritizuji diskutující, kritizuji "profesionální žurnalisty".

buban ( 8. října 2016 19:55 )

Dovolím si Vás opravit, ten d.e.b.i.l. napsal:"Štarejsko". Tedy původně, jestli něco z těch blábolů stihli opravit, nevím, nemám chuť číst stále dokola, jak někdo przní tak krásnou řeč, jakou na výraziva bohatá čeština, je.

buban ( 8. října 2016 19:21 )

Ten k.o.k.o.t. "shp", co ten článek psal , je nejspíš absolventem zvláštní školy, nebo si zaplatil absolutorium na škole speciální žurnalistiky, která bývá na Plesku v inzerována. Což je v podstatě totéž.

Zobrazit celou diskusi