Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Poslanec si stěžuje na chabou erekci mužů. Sexuální touhu žen chce zkrotit obřízkou

Autor: mb - 
5. září 2016
21:00

Egyptské ženy mají přemrštěné sexuální touhy a muži jsou pak „nuceni“ používat povzbuzující prostředky na erekci, domnívá se egyptský poslanec Elhamy Agina. Slečny a paní je proto nutné obřezat. S bezcitným návrhem přišel politik nehledě na to, že je ženská obřízka v zemi postavena mimo zákon.

„Máme populaci, kde naši muži trpí sexuální nemohoucností. To je evidentní, protože Egypt patří mezi země s největším počtem uživatelů sexuálních stimulantů, které používají jen slabí,“ rozohnil se poslanec Agina, kterého rozčílila nedostatečná erekce jeho spoluobčanů.

V parlamentě, který má projednávat návrh vlády na zpřísnění zákonů postihujících ženskou obřízku, pak barbarskou praktiku obhajoval. „Pokud zakážeme ženskou obřízku, budeme potřebovat silné muže a my takové nemáme,“ hořekoval politik, který též prohlásil, že zrůdná praktika „tlumí ženskou vášeň“.

Ženská obřízka byla v Egyptě zakázána rozhodnutím parlamentu v roce 2008. Doposud hrozily narušitelům zákona maximálně dva roky vězení či pokuta pět tisíc egyptských liber (zhruba 13 600 Kč). Vláda nyní schválila návrh, dle kterého bude nově provinilcům hrozit od pěti do sedmi let vězení. Zákon ovšem ještě musí projít parlamentem a Elhamy Agina dělá vše proto, aby k tomu nedošlo.

Při ženské obřízce se ženě odřízne klitoris nebo jeho část, zvyk je typický především pro africké státy. S globální migrací ovšem podobné případy nyní zaznamenávají úřady v Evropě i USA. V Egyptě dle této studie bylo takto zmrzačeno rovných 90 procent žen.

Muftí obhajoval obřízku cudností

Připomeňme, že nedávno světová média upozornila na výrok dagestánského muftího, který též obhajoval ženskou obřízku argumenty o „cudnosti“, a dokonce vyslovil přání, aby byly obřezány všechny ženy v Rusku. Ačkoliv se jedná o vysoce postaveného duchovního, který je členem Výboru pro náboženskou spolupráci, ruský prezident Vladimir Putin (63) islámského klerika nijak nepotrestal a ten si nadále udržel svůj post i vliv.

Přestože je barbarská praktika vnímána Evropany jako typická pro země „třetího světa“, není to tak dávno, kdy se prováděla i na starém kontinentě. Rozhodně nešlo o dávný středověk, ženy obřezávali v „osvícené“ Evropě.

První ženskou obřízku provedl v roce 1822 v Berlíně doktor Karl Ferdinand von Gräfe, což bylo zaznamenáno o rok později v prestižním lékařském britském časopise Lancet, jenž vychází dodnes. Sadistický doktor tehdy uřízl klitoris 15leté dívce, která „nadmíru masturbovala“. Ženskou obřízku pak praktikovali v průběhu 19. století v Evropě i USA doktoři, kteří tak „léčili“ nymfomanii, šílenství, hysterii a další neduhy. Zrůdná praktika pak v USA přežila až do 60. let 20. století, kdy se tímto způsobem „léčila“ erotomanie, lesbické sklony a hysterie.

salto ( 6. září 2016 10:50 )

...ale jenom ty, co nemůžou šu.at

prycsnima ( 5. září 2016 22:03 )

 Jediné a spolehlivé by bylo vykleštit egyptské muže.

miko ( 5. září 2016 21:52 )

a co jim odřezávat pindíky, to by se jim líbilo

hanka666 ( 5. září 2016 21:47 )

Slabý kus musí z kola ven. Zastoupí ho jiný.

nyctereutes ( 5. září 2016 21:35 )

Takže chlapskou neschopnost ods*rou ženské. Fakt, bezva národ...

Zobrazit celou diskusi