Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nová fakta: Chlapeček (†2) si z písku stavěl hrad, v tom na něj zaútočil aligátor

Autor: rc - 
23. srpna 2016
19:51

Malý Lane Graves si užíval den se svou rodinou v Disneylandu na Floridě. Z mokrého písku si stavěl hrad na břehu jezera, když se z vody vynořil obrovský aligátor, po dvouletém chlapci chňapl a odtáhl ho do vody. Za predátorem a synkem se vrhl zděšený otec. Dítěti však pomoci nedokázal...

Do floridského Disneylandu odjel Matt Graves s rodinou. Měli v plánu jít do letního kina, ovšem to kvůli špatnému počasí bylo zrušeno, a tak se vydali k jezeru Seven Seas Lagoon. Dvouletý synek Lane si začal hrát s mokrým pískem, z kterého se poblíž jezera pokoušel postavit hrad. Rodiče s jeho starší sestrou (4) postávali poblíž, když se ozvalo šplouchnutí.

Všichni se otočili za zvukem a spatřili obrovského aligátora, který malé batole popadl za hlavu a táhl ho do vody. Zděšený otec se okamžitě vrhl za predátorem do vody synkovi na pomoc. Popadl krokodýla za tlamu, jenže marně… Uběhlo jen pár sekund a krokodýl i s chlapcem zmizel v hlubině.

Hororovou scénu popsal jeden z plavčíků Los Angeles Times. Aligátora prý viděl se svou obětí zhruba 15 až 25 stop od břehu. Mohutný predátor cákal kolem sebe a poté batole stáhl do vody.

Strašlivé tragédii přihlíželo i několik svědků. Jeden z nich skončil v péči lékařů poté, co ztratil vědomí. Do nemocnice musel být převezen i chlapcův otec, který při pokusu o záchranu syna utržil několik kousanců na ruce a na nohou.

Tělíčko chlapce se našlo po 16 hodinách hledání. Všichni do té doby doufali, že se Lane najde živý, bohužel to se nestalo. Tělo se našlo nedaleko břehu, kde k útoku došlo. Těsně předtím, než se útok odehrál, dva lidé zaměstnancům Disneylandu oznámili, že ve vodě zahlédli krokodýla.

Kolem jezera se po útoku začala stavět zeď, která má zajistit návštěvníkům bezpečí před krokodýly. V resortu se také objevily značky, které varují před aligátory a hady. Podle Los Angeles Times rodina zábavný park nehodlá žalovat.

tvujosudzmrde ( 24. srpna 2016 17:13 )

Škoda že ten krokodyl,nebo nějaky pes nesežere spratka od karel_klafunda alias pavel219,deep_as_fisting,atd.Je to jeden a ten samej hnup,co tu bleje svou nenavist vuči psům..co je tráví a sám dle svého prohlášení zabíjií...Pohybuje se na Praze 4.

tvujosudzmrde ( 24. srpna 2016 11:37 )

Ještě ze to nebyl pejsek!!

sores ( 24. srpna 2016 09:54 )

 Strašlivá smrt pro dítě a zmařený život rodičů!!!

spoon ( 24. srpna 2016 02:00 )

 Krokodýl v oblasti LA?!? NDPČ!!!

Zobrazit celou diskusi