Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž chtěl unést spící holčičku (8): Zneškodnila ho chvatem z kung-fu!

Holčička z Kalifornie zneškodnila únosce chvatem z kung-fu. Matka je stále v šoku.
Holčička z Kalifornie zneškodnila únosce chvatem z kung-fu. Matka je stále v šoku.  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: lm - 
12. července 2016
23:02

Tahle osmiletá holčička se ve světě neztratí! Dívenka z Kalifornie se ubránila únosci, který se ji pokusil odnést při vloupání do jejího domu. Holčička ho zneškodnila chvatem z kung-fu!

Neznámý únosce se pokusil osmiletou holčičku unést v neděli ve čtyři ráno z jejího domu v kalifornském městě El Cajon. Muž přišel do dětského pokojíčku, kde spala s šestiletým bráškou, vytáhl ji z postele a zamířil s ní pryč.

Když muž s holčičkou v náručí skoro sešel schody, statečná dívenka na něj použila chvat z kung-fu, který se naučila na lekcích bojového umění. Když holčička chytla útočníka pod krkem, muž se vyděsil a utekl pryč. Holčička posléze vzbudila rodiče a popsala jim, co se stalo.

Po kriminálníkovi nyní pátrá policie. Podle popisu je zhruba 170–180 centimetrů vysoký a „smrdí jako odpadky“. Maminka holčičky po incidentu nechala v domě nainstalovat bezpečnostní kamery. „Jsem opravdu moc ráda, že tohle je příběh, který vám můžu říct, a že je teď doma s námi a v bezpečí,“ popsala se slzami v očích médiím matka, která rozhodně nelituje, že svou dceru dala na kroužek bojových umění.

Lukas_Holub ( 13. září 2016 18:09 )

Dobrý den, domnívám se, že v současné době se o těchto smutných případech z médií dovídáme častěji a častěji. Nejen dospělí, ale i děti se mohou naučit, jak případným útokům čelit a ubránit se. Více informací naleznete v článku zde: http://www.ewto.cz/wingtsun-pro-deti-a-mladez.html Lukáš Holub, lektor sebeobrany WingTsun www.ewto.cz

vosavopruz ( 13. července 2016 00:54 )

Dobře to dopadlo,malá holka měla štěstí,že narazila na takového sr.áče. Věřím že spoustu diskutujících na Blesku by taky přeprala.

Zobrazit celou diskusi