Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pokus o únos syna před zrakem matky: Muž chtěl odtáhnout 4letého chlapce v autobuse MHD!

Autor: erd - 
2. července 2016
10:52

Neuvěřitelný incident se stal v autobuse MHD ve slovenských Košicích před zastávkou Moldavská cesta. Neznámý pachatel se tu přímo před zraky cestujících pokoušel odtáhnout čtyřletého chlapečka! Únosu zabránila jeho matka a pohotový cestující, který útočníka chytil za flígr a nekompromisně vyhodil z vozidla.

Celé drama se odehrálo minulou středu kolem třetí odpoledne. Záběry však policie zveřejnila až nyní. Maminka chlapce musela prožívat neskutečné minuty hrůzy, když k němu neznámý pachatel zničehonic natáhl ruku a pokoušel se jej vylákat ven z autobusu.

Vystrašeného chlapečka, který se pachateli snažil bránit, jen tak tak odtáhla do bezpečí. Do situace se okamžitě vložil pohotový cestující, který neznámého útočníka okamžitě chytil za krk a vyhodil ven z autobusu.

„Pachatel chytil za ruku čtyřletého chlapce, který cestoval se svou matkou a mladším bratrem v autobuse,“ popsala incident mluvčí policie v Košicích.

Video  Muž se pokusil unést dítě z autobusu MHD v Košicích.  - KR PZ Košice
Video se připravuje ...

K dopadení pachatele pomohla až sociální síť! Poznal se na fotografiích z kamerového záznamu a v pátek odpoledne se sám přihlásil policii.

„Na policii se dostavil 46letý muž z Turné, toho času nepřihlášený k pobytu v Košicích. Dostavil se po zhlédnutí fotografií na sociální síti, kde se poznal,“ sdělil mluvčí slovenské policie s tím, že vzhledem k probíhajícímu šetření nemohou k případu poskytnout bližší informace.

„Ve všech nových vozidlech MHD se nachází kamerový systém. V tomto konkrétním případě si policie vyžádala záznamy, které dopomohly při identifikaci podezřelé osoby,“ uvedla za Dopravní podnik města Košice Michaela Karaffová.

Dylann_Roof ( 2. července 2016 22:36 )

Vím stoprocentně že bych se neudržel a odtáhl ho někam stranou aby mohl nerušeně trpět. Parazit nesmí nikdy na bílé dítě sáhnout, nikdy, ani když se topí!!!

Zobrazit celou diskusi