Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ubodal Paulínu (†30) a s jejím tělem dál žil v bytě: Policii zalarmovala rodina

Autor: lm - 
20. června 2016
21:57

Bratislavou otřásla vražda mladé Paulíny (†30). Policisty zalarmovala rodina ženy poté, co se jim neozývala. Policisté ženu našli v sobotu bez známek života v bytě v Devínské Nové Vsi. Zavraždil ji ve středu její partner.

Pátrání po Paulíně vyhlásila její rodina poté, co s nimi žena přestala komunikovat. V sobotu odpoledne byla na základě oznámení o zmizení nebohé ženy hlídkou PZ prověřována její přítomnost v uvedeném bytě, přičemž ve vnitřních prostorách bylo nalezeno její tělo bez známek života,“ sdělil TV JOJ mluvčí policejního sboru Michal Szeiff.

Policisté na místě zatkli partnera ženy. Ctibor (33) u sebe měl zatavenou injekční stříkačku s bílou krystalickou látkou, kterou policisté poslali na expertízu. Kriminalisté v bytě našli i kuchyňský nuž, kterým měl muž už ve středu zasadit své partnerce několik ran v oblasti hrudníku. Žena vážným zraněním na místě podlehla. 

Ctibor (33) se policistům na služebně ke všemu přiznal. „Na základě těchto skutečností bylo 33letému Ctiborovi z Bratislavy sděleno obvinění ze zvlášť závažného zločinu vraždy,“ uvedl Szeiff s tím, že policisté pro obviněného navrhují vazbu. Muži za vraždu hrozí trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let.

Video  Ctibor (33) zavraždil v Bratislavě svou partnerku (†30).  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi