Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Trapas před královnou Alžbětou: Voják ryl obličejem v zemi. Při narozeninové přehlídce omdlel

Autor: lm - 
13. června 2016
12:42

Patří k britské vojenské elitě, ale ani oni nejsou neomylní. Člen britské královské gardy si uřízl pořádnou ostudu, když při průvodu na počest královny nevydržel stát hodiny bez hnutí a omdlel. Navíc to nebylo poprvé.

Přehlídky dávají britské královské gardě pořádně zabrat. Stát hodiny bez hnutí v těžké uniformě se zhruba tříkilovou čepicí, navíc na sluníčku, není pro každého. Své o tom ví i jeden z členů stráže, který omdlel při přehlídce Trooping the Colour na počest královniných 90. narozenin.

Pro vojáka ihned vyrazili jeho kolegové, naložili ho na nosítka a z přehlídky ho odnesli. Jeho identita nebyla zveřejněna, ale na internetu se lidé incidentem dobře baví.

Pád vojáka rozhodně není žádný ojedinělý exces. Z dostupných fotografií to vypadá, že britští vojáci při přehlídkách padají jako hrušky téměř pravidelně. Přesvědčte se sami v galerii!

ornellatlustoprdka ( 13. června 2016 15:47 )

Viróza

jenka ( 13. června 2016 15:10 )

Je to už spousta let, kdy jsem byla vybrána jako jediná žena mezi muži k čestné stráži u rakve bývalého kolegy a kamaráda. Nebyla to obvyklá situace - začaly mi tuhnout nohy (jakoby odumírat) odspodu nahoru. Zoufale jsem čekala, že se sesypu a tím zneuctím jeho památku. Chvíli to trvalo a ztuhlost se shora dolů zase rozpouštěla. Dnes jsem ráda, že jsem čest památce Pavla, kterého smrt zastihla na nepřehledném vlakovém přejezdu, ustála.

hops.1 ( 13. června 2016 14:34 )

V pohode, aspon se na nej nezapomene a bude mit o vtipnou historku vic. Stat se to vojakovi v KLDR nebo Rusku, byl by popraven

hezkyden ( 13. června 2016 14:08 )

Myslím si,že královna Alžběta má více pochopení než autor článku.I voják na stráži je jen obyčejný smrtelník a doufejme,že se nejedná o nic vážného. Jinak bych řekla ,že trapnost se nachází pouze v titulku tohoto článku.Možná by neuškodilo trochu více pochopení k druhým.

moist ( 13. června 2016 13:33 )

Tipuju, že raději vůbec nepil a nejedl, když věděl, že tam budou zevlovat tak dlouho, aniž by bylo možné si odskočit a proto to s ním seklo. Snad to byla fakt jen mdloba a nic vážnějšího.

Zobrazit celou diskusi