Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Chlapec (4) přežil vlastní smrt! Hlava se mu utrhla od páteře, visela jen na kůži

Autor: lm, so - 
8. června 2016
22:00

Opravdový zázrak! Jen tak se dá hovořit o zotavení čtyřletého Killiana Gonzaleze z americké Nevady, který přežil hrůzostrašnou dopravní nehodu. Při ní utrpěl zranění neslučitelná se životem, hlavu mu totiž držela u těla jen kůže. Naštěstí ho zachránil anděl seslaný z nebes.

Killian Gonzalez byl v zimě spolu s rodiči aktérem dopravní nehody, při které utrpěl zranění neslučitelná se životem. Podle lékařů mu hlava u těla visela jen na kůži a chlapcova šance na přežití bylo jen pouhé jedno procento. Naštěstí pro něj jela kolem Leah Woodward, která mu zachránila život.

Žena spolu smanželem přijela k nehodě jen několik vteřin poté, co se stala. Leah hned věděla, co musí udělat: podepřít hlavu hocha s přeraženou krční páteří a udržet ji bez hnutí až do příjezdu lékařů. Jinak by všechny naděje vyhasly. A díky tomu, že mu hlavičku precizně držela přes hodinu a půl, je chlapec stále naživu.

„Zachránila moje děťátko. Přivedla mi ho zpět,“ nedokázala potlačit emoce maminka Brandy v rozhovoru s rozhlasovou stanicí KBOI2. „Byl to nejhorší moment mého života. Věděla jsem, že musím zachovat klid a neomdlít,“ uvedla hrdinka.

Zbytek už dokonali lékaři. Killian díky rychlé reakci svědkyně a perfektní práci lékařů dnes dokáže sám sedět na lůžku, sám se nají, a pokouší se dokonce chodit. Do budoucna by chlapec podle lékařů neměl mít žádné trvalé následky.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mopr6 ( 9. června 2016 13:16 )

Proboha autore so, lm ... co je to za blábol???? trochu toho selskýho rozumu by prospělo.

1pepan ( 9. června 2016 08:00 )

Dobrá práce.

rbwtrnava ( 9. června 2016 07:49 )

ak je to beloch tak mu drzime palce

Zobrazit celou diskusi