Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Teroristická hrozba v Manchesteru: Evakuovali stadion pro 80 tisíc lidí! Uvnitř našli podezřelý balíček

Autor: ČTK, mka - 
15. května 2016
18:11

Desetitisíce lidí musely rychle pryč! Slavný stadion Old Trafford musel být rychle evakuován kvůli nálezu podezřelého balíčku. Utkání posledního kola anglické fotbalové ligy mezi Manchesterem United a Bournemouthem tak bylo odloženo.

Čtvrthodinu před plánovaným začátkem utkání v 16:00 SELČ musely být evakuovány nejprve dvě tribuny. Na dalších dvou sice fanoušci zůstali, v 16:15 ale hlasatel oznámil, že zápas byl odložen. Klub, jehož stadion má kapacitu 76 tisíc lidí, na oficiálním twitterovém účtu potvrdil, že se tak stalo na doporučení policie.

Ta na místě vyšetřovala nález podezřelého balíčku objeveného na toaletách, který měl podle informací serveru Daily Mail sestávat z mobilního telefonu, který byl připevněn k trubkám uvnitř stadionu.

Policejní specialista uvedl, že zařízení by mohlo být funkční, a doporučil zásah pyrotechniků. Zdroj Daily Mailu uvedl, že pokud se jedná o žert, pak je velmi zdařilý. Experti pak o půl hodiny později balíček kontrolovaně odpálili. Celý Old Trafford pak prohledávali policisté se psy.

 

Lan2211 ( 16. května 2016 00:53 )

Carmine ani ty tvy plky nectu, po prvni dvou radcich je poznat, ze jsi dusevni nemocny clovek, jdi se nechat lecit

Duka_je_zmrd ( 15. května 2016 21:08 )

Zobrazit celou diskusi