Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maruška spala měsíc v posteli s mrtvou kamarádkou. Přikrývala ji dekami, aby nepáchla

Mária (80) spala v posteli měsíc s mrtvolou kamarádky.
Mária (80) spala v posteli měsíc s mrtvolou kamarádky.  (Autor: TV Markíza)
Autor: shp - 
13. dubna 2016
19:13

Když nahlásila policistům, že její kamarádka zemřela, přijeli to do maringotky v Trenčíně ihned vyšetřit. Jakmile ale dorazili na místo, nevěřili vlastním očím. Navíc se museli chytat za nosy. Mária (80) totiž s rozkládající se kamarádkou spala měsíc v jedné posteli.

Svou o 10 let mladší, avšak již mrtvou kamarádku postarší Slovenka přikrývala dekami, aby tolik nepáchla. Když se oteplilo a nedalo se to vydržet, zavolala policii.

Nedá se určit příčina smrti, protože je v značném stadiu rozkladu. Předpokládám, že takový měsíc. Bude nařízena soudní pitva. Vím jen, že je ženského pohlaví,“ řekla TV Markíza lékařka Darina Žbirková.

Sousedé znají Máriu jako hodnou ženu, která se snaží lidem pomáhat. Kamarádku si do maringotky vzala z ulice. „Od února nebyla venku. Únor, březen, co já vím. Mohla zemřít minulý měsíc, ale dlouho tam žila,“ tvrdí sousedé.

Každopádně to není první žena, která u Márie doma zemřela. „Však jednu už pochovala, teď pochovala druhou. Měla spolubydlící. Ta první se jmenovala Zuza,“ dodala svědkyně. Dobrotivé Márii se nyní line z maringotky stále nesnesitelný zápach.

Video  Reportáž TV Markíza o ženě, která spala měsíc s mrtvolou v jedné posteli.  - TV Markíza
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi