Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílený plán třetí nejbohatší Švýcarky klapl: Miliardářka (53) porodila dvojčata!

Autor: so - 
23. března 2016
21:48

Porodit v 53 letech dvojčata? Pro švýcarskou multimiliardářku Margaritu Louis-Dreyfus, 171. nejbohatšího člověka světa s jměním 185 miliard korun, žádný problém!

V ruském Petrohradu narozená Margarita (tehdy ještě Bohdanovová) se dostala mezi evropskou smetánku, když se vdala za francouzského byznysmena Roberta Louise-Dreyfuse (†63). Když její manžel v roce 2009 zemřel na leukemii, převzala jeho konglomerát Louis Dreyfus Commodities. Firmu se 165letou tradicí zgruntu překopala, vyházela ředitele a otevřela ji zahraničním investorům. Vlastní například i slavný fotbalový klub Olympique Marseille.

Letos v lednu oznámila ve firmě, že si bere krátkou přestávku. A v pondělí se všichni dozvěděli proč. „Paní Margarita porodila dvojčata. Matce i dětem se vede dobře,“ stojí v oznámení Louis Dreyfus Commodities. Margarita, která už má tři syny ze svého prvního manželství, se teď konečně dočkala holčiček! Jména ale zatím neprozradila.

V současnosti žije se švýcarským bankéřem Philippem Hildebrandem (52), viceprezidentem americké investiční banky BlackRock, ale nikdy nebylo potvrzeno, že by právě on měl být otcem nyní narozených dvojčat.

merrylou212 ( 4. dubna 2016 14:23 )

To železné srdce: mě z toho vyplývá, že patří mezi tři nejbohatší na světě.

steelheart ( 24. března 2016 00:53 )

tak je třetí nejbohatší švýcarka nebo nejbohatší člověk světa??? co to je zas za nesmysl? k r a v i n a

Zobrazit celou diskusi