Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Michaele operovali vaginu: Narodila se bez poševního otvoru, ale teď zažije milování

Michaela začne konečně po operaci plnohodnotně sexuálně žít.
Michaela začne konečně po operaci plnohodnotně sexuálně žít.  (Autor: Reprofoto Tivi)
Autor: shp - 
26. února 2016
22:31

Intimní život pro ni byl z velké části neznámou. Když zkoušela sex, nesnesitelně ji to bolelo a propukala v pláč. Slovenka Michaela (24) z Trnavy však podstoupila operaci a již po dvou týdnech bude moci okusit nádheru a vášeň milování.

Michaela se narodila s vzácnou anomálií, která postihuje na světě jednu ze 4500 žen. Ve vagině jí chyběl poševní otvor. To, že s ní není vše v pořádku, odhalila Slovenka v osmnácti letech. Tehdy si našla přítele a nastal problém.

Nemohla jsem normálně sexuálně fungovat, bylo to velmi bolestivé,“ říká žena otevřeně. Zamilovaným sex chyběl a ve vztahu to nebylo jednoduché. „Navštívila jsem několik gynekologů, nikde se to však nedalo vyřešit. Nakonec mi poradili lékaře z trnavské nemocnice,“ pokračuje.

Zákrok v ní provedli pražští lékaři. „Operace trvá asi 45 minut a provádí se laparoskopicky. Mezi močový měchýř a konečník se zavedou pevné drátěné stehy, do nich se zachytí fantom a ten tlačí na místo, kde se vytvoří pochva. Fantom vypadá jako menší vibrátor,“ vysvětlil přednosta gynekologie trnavské nemocnice Jozef Záhumenský.

„Po operaci se každý druhý den stahují drátky, které vtahují fantoma dovnitř. Tím se vytváří tunel, který po dokončení za 10 až 14 dní vytvoří novou pochvu,“ dodal přednosta. Zákrok hradí pojišťovna. Michaela se už týden po zákroku cítí skvěle. „Už se nemůžu dočkat, až budeme moci s partnerem plnohodnotně sexuálně žít,“ usmívá se Slovenka.

djaba ( 28. února 2016 00:41 )

inu šlapací záchod je jinde .

borivojmilosrdny ( 27. února 2016 09:43 )

Je mi holky líto, ale nevlezl bych na ni ani za milión.

krtek. ( 26. února 2016 22:38 )

Doporučuji autorovi , pokud už neco napíše,aby si to po sobě také přečetl. Pokud to také neumí , ať to po něm proím přečte nekdo jiný. Děkuji

Zobrazit celou diskusi